Webasto paigaldamine passat b6-le

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
müstaago
Huviline
Webasto paigaldamine passat b6-le

Lugemata postitus Postitas müstaago »

Kui keeruline antud teema oleks. saada oleks komplektne webasto koos pumba, summuti jne. Kui palju kaableid ja asju peab vedama, et saada toimima nii kellade pealt (ehk roolist), kliimanuppudest ja originaal puldist??
walkman

Re: Webasto paigaldamine passat b6-le

Lugemata postitus Postitas walkman »

2006 peaks olema juba b6 - > http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... it=webasto" onclick="window.open(this.href);return false;
müstaago
Huviline

jah asjalik link aga.....
sooviks kasutada vw nn mudeli põhist webastot ja panna ta autoga suhtlema.
Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 58 korda
Tänatud: 599 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Kui tõesti kõik vidinad olemas, siis teostamine suht lihtne.
Nüüd tee selgeks, milleks sa ahju kasutada tahad, kas ainult lisa soojana või ka eel soojana.
Lisa soojana ühendus väga lihtne. Pane ahi paika, ühenda kütuse ja tsirkulatsiooni pump ahjule taha. Juhtmeid kulub ainult neli -
"+" ja "-" võiksid vähe jämedamat sorti olla ja can "low" ja "hi", viimastele on kõige lihtsam ühendus leida maki pistikust. Kui kõik ühendused tehtud, tuleb kliima ploki kodeerung muuta ahjule vastavaks ja ongi valmis.
Eel soojenduseks peab ostma Knutsonist webasto c-kiti, vedama ahjust ühe juhtme lisaks kliima plokki, paigaldama siis vastavalt kella või puldi vastuvõtu süsteemi. Progema ümber ahju softi (seda ise ei soovita teha, kui peaks miskit viltu minema on sul minema viskamiseks ahi ja raisatud softi raha).

ps kui tahad kliima nuppudest käivitust, pead kliimaploki ära vahetama. Rooli nuppudest passatil webastot minu teada juhtida ei saa , see touaregi ja phaetoni teema.

Edit: loe minu auto teemat, seal miskit selle paigaldusest ka juttu.
Viimati muutis jussike, 30 Okt 2011, 13:59, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
müstaago
Huviline

aga rooli pealt ju saad panna webasto tööle? ehk "auto timeri" roolinuppudest programeerida?
Taga paagi juures ju mingit elektrikaablite valmidust pole webastole?
Kas kõige kavalam oleks sinna vedada juhtmed mööda seda õõnsust kus jooksevad küttevoolikud? Samast kohast oleks mõistlik vedada ka originaal küttetoru!
Summuti on mul õnneks väikse ringlusega (webasto mis paigaldan). Minu arust 2006 aasta autodel jookseb summuti süsteem põhja alla keskele. 2008 aasta autol ja ahjudel on väikse sumpatoruga süsteem ehk heitgaasid lastakse välja esimese parema logari pikenduse alt.
Ja kas tosooli voolikud on mõistlik tellida mingi passati järgi mil webasto peal? Et saaks raudtoru mis mootoriga ühendatud ja originaal kummilõdvikud?
Vasta

Mine “Elektroonika”