püsikiirushoidja paigaldus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
püsikiirushoidja paigaldus
tere.kas golf4 2002a tdi püsika paigaldus on raske?on tal vaja vahetada ainult suunatukede lüliti on tal juba rooli juures valmidus olemas?
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: püsikiirushoidja paigaldus
Vahetad suuna lüliti, ajus aktiveerid cruise control funtsiooni ja asi peaks sisuliselt töötama.
Kangile lisaks on ka vaja juhtmesarja mis läheb kangist ajusse.
Siin kõik vajaik olemas:
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... ol#p540199" onclick="window.open(this.href);return false;
Kangile lisaks on ka vaja juhtmesarja mis läheb kangist ajusse.
Siin kõik vajaik olemas:
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php? ... ol#p540199" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis rako, 01 Dets 2011, 21:50, muudetud 2 korda kokku.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
- argo
- Foorumi arendaja
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 51 korda
Tegelikult ajusse sa neid juhtmeid vedama ei pea. Juhtmed lähevad armatuuri alla pistikutesse. Kasutajal rocket, kes müüb kangi ja juhtmeid, on olemas paigaldamise kohta ka joonised/manual. Peale selle jah peab püsika kaabliga aktiveerima. Olen ise seda paigaldanud ja ütleks, et seal ei ole midagi müstilist, kui vähegi käed omal kohal on 
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi

- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
ja ned juhtmed mis on armatuuri all lähevad ECU sse 
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Golf4-l ei ole see asi mitte armatuuri all vaid nn läbiviigus klaasipuhastajate all. Ma olen neid ikka üksjagu teinud. Paigaldamiseks vaja klaasipuhastajad + nende mootor maha võtta, siis saab selle kaane lahti. Teoorias äkki saaks ka altpoolt ligi, aga mul pole originaalpistikuid olnud, olen otse ühendanud. Ehk kui lihtsalt vaja pistik ühendada, siis võib-olla ulatub kui releehoidikud ära kruttida ja käsi sügavale sisse suruda.
Golf3, Passat B4 peaks jah see väike pistik kuskil mootoriruumist tulevas kimbus rippuma.
Golf3, Passat B4 peaks jah see väike pistik kuskil mootoriruumist tulevas kimbus rippuma.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335