MURE: odomeetri reset nupp ei tööta
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
MURE: odomeetri reset nupp ei tööta
Mure siis järgmine, et näidikuteploki nupp ei funka. Odomeetri RESET nupp nimelt. Vajuta vääna või keera seda kuidas soovid aga no ei mõika midagi. Pealegi on ees õlivahetuse kiri, aga ei saa ka seda ilma selle nuputa ära. Ehk on keegi asjatundja nõus veidi infot jagama, et mis moodi võiks selle korda saada??? Mõistus juba päris otsas..
Autoks siis Bora 99a

Viimati muutis Alfi, 27 Dets 2011, 19:48, muudetud 2 korda kokku.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Re: MURE: odomeetri reset nupp ei tööta
Äkki on kulunud mikrolüliti.
Resetida OIL service-st saab ka kaabliga.
Viimati muutis R36, 27 Dets 2011, 22:47, muudetud 1 kord kokku.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Kas see kiri mitte mõne minutiga ära ei kao (algul käivitades jah on) ja kas mitte nii kaua see nupp ei allunudki vajutustele. Kui ära kaob, siis lasi. Samas mul oli vist INSP või mingi selline kiri.Igatahes mingi teema selle kirja ja nupuvajutusega oli.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Nu mul sedasi, et vajuta millal tahad, see nupp ei tee mitte midagi.. See OIL kaob jah mõne hetke pärast ära.. Aga ikkagi häiriv on tadellu kirjutas:Kas see kiri mitte mõne minutiga ära ei kao (algul käivitades jah on) ja kas mitte nii kaua see nupp ei allunudki vajutustele. Kui ära kaob, siis lasi. Samas mul oli vist INSP või mingi selline kiri.Igatahes mingi teema selle kirja ja nupuvajutusega oli.

Mikrolüliti võib olla küll kulunud.. Ma pean selle korra lahti võtma.. Leidsin netist ka ühe juhendi, mille saatel ma arvan, et proovin seda lahti võtta.golfi_vend kirjutas:Äkki on kulunud mikrolüliti.
Kes ei riski, see shampust ei joo
Nu nii.. Asi korras. Võtsin lahti ning seal oli RESET nupu ja mikrolüliti vaheline plastik katki läinud.. Veidi liimi ning üks tikk ja asi toimib jällegi nagu uus