Tekkis küsimus tulede kohta?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Tekkis küsimus tulede kohta?
Sai golf kolme gti-le külge pandud sellised tuled http://www.acar.ee/acar_tootepildid/2141362.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; kas sellised tuled võivad ees olla või tuleb arkis ümber vormistada.
Re: Tekkis küsimus tulede kohta?
Need tuled peaksid olema ikka legaalsed. Sellisi sõidab mööda eestit ringi küll.
Ning neil peaksid olema vastavad märgistused ka tulede klaasidel.
Ning neil peaksid olema vastavad märgistused ka tulede klaasidel.
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
ARKis ei vormistata midagi peale sportrooli. Ma otsin kunagi oma G4 GTI-le Remuse originaaltagapüti süsteemi sellele autole. Spetsiaalselt veel venitasin auto regamisega eestis, et saaks 2 asja korraga vormistada. Ja siis ARK garaazis teatati, et nemad panevad passi ainult sportrooli kirja, ülejäänud serte kanna kaasas ja esita politseile kui probleeme tekib. Millegipärast siiski sertifikaadist oli vaja endale ka koopia teha neil. Ülevaatuse kutt samas arvas, et peaks ikka passis kirjas olema, aga kuna sertifikaat olemas oli, siis tegi ära. Võta nüüd siis kinni, tegemist oli 2008 ja Tallinna ARK-ga. Ehk siis kompetentsi võiks olla, kuigi jah, sportrooli olen ma seal ka ükskord 45 minutit kirja pannud. Töötaja lihtsalt ei saanud aru mida ta teeb. Lõpuks kolleeg seletas talle, kuidas maatrikstabelit lugeda (ülevalt valid rooli koodi ja vasakult auto mudeli ja näed siin on lahtris X, järelikult sobib). Selleks kulus 1 minut
.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
fatedog
- Huviline
- Auto: Škoda Octavia VRS
Mul on samasugused ees ja E tähis ka täitsa olemas,seega pole vaja midagi ümbervormistada.Kui E tähis puudu siis ei tohi paberite järgi üldse ette panna !vwfolf kirjutas:Sai golf kolme gti-le külge pandud sellised tuled http://www.acar.ee/acar_tootepildid/2141362.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; kas sellised tuled võivad ees olla või tuleb arkis ümber vormistada.
Mul oli eile juba politseiga probleem nende tulede pärast ja öeldi mulle, et neid led pirne ei või olla seal, et golf kolm kui tehasest välja tuli siis olid tal originaal tuled, kuda ma neile siis selgeks teen,et võivad ikkagi olla, või on nende tulede kohta mingi paber,et ned ikkagi legaalsed on.
-
fatedog
- Huviline
ei tea,mulle väideti vastupidist,et need on pm gabariit tuled ja võivad olla küll aga ma kaotasin küljeoma ära ja tõin alt suuna üldse sinna sisse ! 
oskad äkki mulle öelda, et kas nende kohta on paber ka või piisab politseile aint kui see e tähis on?
-
marko
- Huviline
- Auto: ford focus c-max 06a
vwfolf kirjutas:Mul oli eile juba politseiga probleem nende tulede pärast ja öeldi mulle, et neid led pirne ei või olla seal, et golf kolm kui tehasest välja tuli siis olid tal originaal tuled, kuda ma neile siis selgeks teen,et võivad ikkagi olla, või on nende tulede kohta mingi paber,et ned ikkagi legaalsed on.
kui sa kasutad tules leede siis saan aru et politsei nokkis sinug aga kasuta tuledes tavalisi pirne ja kui veel tulel on ka E tähis siis ei saa politsei miskid sulle teha olenematta kas sul sellised luubid või tavalised originaalid tähtis on et E tähistus tuledel ja tavalised pirnid mitte leedid. (kui pole tehasest leede peale pandud). aga kui sul kasvõi park leed siis väänavad kohe ära.
elu on karm ja sellega peab harjuma;
-
fatedog
- Huviline
Politsei hakkab tavaliselt ise sealt klaasipealt seda otsima või laseb sul näidata kus asub !vwfolf kirjutas:oskad äkki mulle öelda, et kas nende kohta on paber ka või piisab politseile aint kui see e tähis on?
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Normaalsed müüjad annavad selle serdi kaasa, vähemalt Saksamaal on see küll suht levinud. Ilma selle serdita on jah elu keerulisem.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
-
romeoD
Mina sõitsin nii ringi, et kaks rõngast aind põlesid, seda rõngaste vahel olevat led pirni ja äärmist kohta ei kasutanud. ÜV mees vaatas ja arvas, et võiks äärde kah miskit panna, kuna rõngad päevavalguses ei paista eriti välja. Läks tarka raamatut uurima ja ytles, et kui rõngad põlevad, siis ei tohigi rohkem panna, kuna lubatud 2 gabariiti nurga kohta. Aga rõngad ka minu teada LED pirniga ja mingi tähistus tuledel siiski peal on. See äärepirn on mõeldud nende banaanivabariikide jaoks, kus seadusega keelatud LED pirne kasutada(saab hõõgpirni sinna sisse pann).vwfolf kirjutas:Mul oli eile juba politseiga probleem nende tulede pärast ja öeldi mulle, et neid led pirne ei või olla seal, et golf kolm kui tehasest välja tuli siis olid tal originaal tuled, kuda ma neile siis selgeks teen,et võivad ikkagi olla, või on nende tulede kohta mingi paber,et ned ikkagi legaalsed on.
-
fatedog
- Huviline
Kas need rõngad mitte mingid gaasipirnid pole ?romeoD kirjutas:Mina sõitsin nii ringi, et kaks rõngast aind põlesid, seda rõngaste vahel olevat led pirni ja äärmist kohta ei kasutanud. ÜV mees vaatas ja arvas, et võiks äärde kah miskit panna, kuna rõngad päevavalguses ei paista eriti välja. Läks tarka raamatut uurima ja ytles, et kui rõngad põlevad, siis ei tohigi rohkem panna, kuna lubatud 2 gabariiti nurga kohta. Aga rõngad ka minu teada LED pirniga ja mingi tähistus tuledel siiski peal on. See äärepirn on mõeldud nende banaanivabariikide jaoks, kus seadusega keelatud LED pirne kasutada(saab hõõgpirni sinna sisse pann).vwfolf kirjutas:Mul oli eile juba politseiga probleem nende tulede pärast ja öeldi mulle, et neid led pirne ei või olla seal, et golf kolm kui tehasest välja tuli siis olid tal originaal tuled, kuda ma neile siis selgeks teen,et võivad ikkagi olla, või on nende tulede kohta mingi paber,et ned ikkagi legaalsed on.
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]