Päevasõidutuled Bora 2001
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
Strand
- Huviline
- Auto: VW Passat B6 4motion 2.0TDI
Päevasõidutuled Bora 2001
Oleks natuke rohkem infot vaja 2001 Bora päevasõidutulede kohta. Olen uurinud väljamaa foorumitest sama asja aga midagi kindlat ei ole teada saanud. Mind huvitavad paar asja:
1. Kas Bora tuled töötavad päevatulede asendis madalama pinge peal?
2. Kas päevatulede jaoks on miskine eraldi relee või käib kõik läbi tulede lüliti ainult?
3. Kuidas oleks kõige lihtsam saada selline lahedus, et päevatuledena põleksid orig. udutuled põhitulede asemel?
3. Punkti asjus olen leidnud paar skeemi, mis on eraldi releedega lahendatud, aga kui kogu asi käib läbi tuledelüliti siis võiks lihtsalt ju põhitulede juhtme nii-õelda udutulede juhtmega ära vahetada? Või mõõda sama juhet läheb ka põhitule vool?
2. Kas päevatulede jaoks on miskine eraldi relee või käib kõik läbi tulede lüliti ainult?
3. Kuidas oleks kõige lihtsam saada selline lahedus, et päevatuledena põleksid orig. udutuled põhitulede asemel?
3. Punkti asjus olen leidnud paar skeemi, mis on eraldi releedega lahendatud, aga kui kogu asi käib läbi tuledelüliti siis võiks lihtsalt ju põhitulede juhtme nii-õelda udutulede juhtmega ära vahetada? Või mõõda sama juhet läheb ka põhitule vool?
Viimati muutis pppp, 02 Veebr 2012, 13:20, muudetud 2 korda kokku.
Re: Päevasõidutuled
1. ei
2. läbi tulede kontroll-mooduli (näiteks VAG-COM kaudu seadistatav)
3. relee või elektrooniline trigger, sest muidu haavad kogu tulede süsteemi, millele kaasnevad tagasilöögid TÜ-es. PS: kuidas selgitad seda omaloomingut politseile?
2. läbi tulede kontroll-mooduli (näiteks VAG-COM kaudu seadistatav)
3. relee või elektrooniline trigger, sest muidu haavad kogu tulede süsteemi, millele kaasnevad tagasilöögid TÜ-es. PS: kuidas selgitad seda omaloomingut politseile?
Strand kirjutas:Oleks natuke rohkem infot vaja 2001 Bora päevasõidutulede kohta. Olen uurinud väljamaa foorumitest sama asja aga midagi kindlat ei ole teada saanud. Mind huvitavad paar asja:
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012
-
Strand
- Huviline
Kas oled kindel, et nii vanal masinal saab VAG-COM kaudu tulede osas midagi seadistada? Olen üritanud leida midagi aga pole õnnestunud. Politsei pole veel midagi paha õelnud, kui niisama nõnda sõidetud on 
-
Strand
- Huviline
Tekkis veel üks küsimus osad väljamaa foorumites räägivad, et kui käsipiduri peale tõmmata, et siis kustuvad päevatuled ära. Kas see on ainult elektrilise käsipiduri puhul (kui neid üldse mk iv pakuti) või lihtsalt teise ehitusega masina asi?
- siLc
- Tunnustatud
- Auto: Passat B7 EcoFuel
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 154 korda
See on Põhja-Ameerika masinate kodeeringust. Piisab ka mehhaanilisest käsipidurist, mis oma pealolekut ikooniga kelladeplokis tähistab.Strand kirjutas:Tekkis veel üks küsimus osad väljamaa foorumites räägivad, et kui käsipiduri peale tõmmata, et siis kustuvad päevatuled ära. Kas see on ainult elektrilise käsipiduri puhul (kui neid üldse mk iv pakuti) või lihtsalt teise ehitusega masina asi?
Õigus jah, 2001-l puudub 09 moodul.
Sõidad udutuledega, kus nähtavus on üle 300m ja see ei morjenda? Lisaks on siis veel gabariittuled peal jah?
09 moodulis on küll: Enable "Daytime Running Light via Fog Lights" aga see ei muuda tulede reziimi. Et sama saavutada pead kasutama releed või triggerit.
Sõidad udutuledega, kus nähtavus on üle 300m ja see ei morjenda? Lisaks on siis veel gabariittuled peal jah?
09 moodulis on küll: Enable "Daytime Running Light via Fog Lights" aga see ei muuda tulede reziimi. Et sama saavutada pead kasutama releed või triggerit.
Strand kirjutas:Kas oled kindel, et nii vanal masinal saab VAG-COM kaudu tulede osas midagi seadistada? Olen üritanud leida midagi aga pole õnnestunud. Politsei pole veel midagi paha õelnud, kui niisama nõnda sõidetud on
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012
-
Strand
- Huviline
Praeguste seaduste järgi peaks võima esimesi udutulesid päevasel ajal lähtitulede asemel kasutada. Pole mõelnud neid pimedal ajal kasutada. Gabariidid põleksid nii või teisiti koos lähituledega ka ju.tlauri kirjutas: Sõidad udutuledega, kus nähtavus on üle 300m ja see ei morjenda? Lisaks on siis veel gabariittuled peal jah?