Läksin 12 paiku öösel sõita temp oli väljas -14,7 läks käima ilusti ja sõidu ajal lampi hakkas elekter hääbuma sujuvalt...Armatuuri valgus hääbus,Bensuseier see näitas vapsee tühjust.Esimesed tuled läksid tuhmiks tagumitest ma ei räägi.Auto ise käis normaalselt.Tühikäigul oli samuti ok.Jätsin kodujuures seisma...keerasin uuesti võtit vaikus totaalne keera palju tahad vaikus.Võtsin aku maha tõin tuppa laadima näitas 4ampriga laadimist tühi on siis tavaliselt näitab 8-9...Oskab keegi nõu anda.....Genekas laeb muidu ta ju ei käiks...Aku pealt seda maad ta kindlalt sõitnud ei oleks.Samuti ei visanud ta armatuuris põlema aku tuld kui käivitasin hiljem.
Autoks Vw jetta 1,6Turbodiisel.
Elektri hääbumine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Elektri hääbumine
Kas ma eile siis nägin Jettat viimast korda? 
Kas mõõtsid ära käiva mootoriga tuled ja muud tarbiad maas laadimis voolu?
Kas mõõtsid ära käiva mootoriga tuled ja muud tarbiad maas laadimis voolu?
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
heiko
- Huviline
- Telefon: 56111426
- Auto: Golf II
Ei mõõtnud ma vaatasin,et siva koju saaksin.Mine tea jääb seisma või miskit.Jetta kohapealt mõistus hakkab otsa saama küll.Ühe vea remondid teine tuleb asemele.kui tarbijad maha keerasid läksid tuled erksamaks tunne oli nagu genekas ei suudaks ära toita.
Viimati muutis heiko, 27 Jaan 2012, 01:20, muudetud 1 kord kokku.
Tänapäeval teavad inimesed kõigi asjade hinda ja ei millegi väärtust.
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Vana auto rõõmud 
Ma hetkel viljandi, kuid pühap tagasi siis võiks uurida( kui pole selgeks saanud ) mis kala on.
Kuid raske uskuda kui gen korralikult laeb, et selline kamm. Pigem andis otsad pingeregulaator ja asi töötaski 50% genekas ja 50% aku pealt
Ma hetkel viljandi, kuid pühap tagasi siis võiks uurida( kui pole selgeks saanud ) mis kala on.
Kuid raske uskuda kui gen korralikult laeb, et selline kamm. Pigem andis otsad pingeregulaator ja asi töötaski 50% genekas ja 50% aku pealt
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
heiko
- Huviline
- Telefon: 56111426
- Auto: Golf II
okei eks ma hakkan kunagi uurima homme kuidagi tööle jõudma enne pühapäeva nagunii aega pole..
Tänapäeval teavad inimesed kõigi asjade hinda ja ei millegi väärtust.