Tervist, viga siis selline : -35 kraadise külmaga pole probleemi käivitusega, auto läheb ilusti käima ja kõik okei, käib siis 5-10min kuni auto soe ja tühikäigul langevad pöörded 900pealt 200peale ning vaevaliselt suudab end elus hoida, sihuke tunne et kohe kohe sureb välja aga ei sure, proovides liikuda ei taha kuidagi edasi minna, poob ennast kinni ja vahepeal gaasipedaaliga turgutades saab pöörded kõrgemaks.
Oskab keegi soovitada või on kogenud sellist juhtumit, ning kust sellist viga hakata otsima?
Kas on viga kütusefiltris või mujal?
Või ei jää muud üle kui juhe järgi visata ja hakata viga otsima sealt kaudu?
Autoks siis Golf 3 VR6 automaat 92.a
Ette tänades: Silver !
Soojaks minnes langevad pöörded?(korras)
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Soojaks minnes langevad pöörded?(korras)
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 16:26, muudetud 6 korda kokku.
-
- Huviline
- Auto: G3 VR6 2.8->3.2->3.6
Re: Golf 3 VR6 soojaks minnes langevad pöörded !
Endal oli sama kala mingi 25-30 kraadisega,aga mul oli nii et , kohe käima pannes tahtis välja surra ja kõikus igate pidi ning pidin gaasi peal hoidma,kuni soojaks läks.Sooja mootoriga oli asi korra,ning nüüd nende -15 kraadiste külmadega töötas ilusti.Arvaks et mingi elektrikala, mulle mainiti mu enda auto kohta, et aju pidi vigureid tegema külmade ilmadega.
Kolmapäevane sõitja R2N-il.
Oligi nii et kui kõige külmemad ilmad olid siis hakkas selline vigurdamine pihta, külmana käib igatepidi hästi -37 polnud mingiks probleemiks.Kahvel kirjutas:Endal oli sama kala mingi 25-30 kraadisega,aga mul oli nii et , kohe käima pannes tahtis välja surra ja kõikus igate pidi ning pidin gaasi peal hoidma,kuni soojaks läks.Sooja mootoriga oli asi korra,ning nüüd nende -15 kraadiste külmadega töötas ilusti.Arvaks et mingi elektrikala, mulle mainiti mu enda auto kohta, et aju pidi vigureid tegema külmade ilmadega.
Nüüd jälle kõik korrasG3 VR6 kirjutas:Oligi nii et kui kõige külmemad ilmad olid siis hakkas selline vigurdamine pihta, külmana käib igatepidi hästi -37 polnud mingiks probleemiks.Kahvel kirjutas:Endal oli sama kala mingi 25-30 kraadisega,aga mul oli nii et , kohe käima pannes tahtis välja surra ja kõikus igate pidi ning pidin gaasi peal hoidma,kuni soojaks läks.Sooja mootoriga oli asi korra,ning nüüd nende -15 kraadiste külmadega töötas ilusti.Arvaks et mingi elektrikala, mulle mainiti mu enda auto kohta, et aju pidi vigureid tegema külmade ilmadega.

Ei tea siis, ehk oligi nii et külmaga läks natukene tundlikus, kuna suht kaua seisnud kah.
-
- Huviline
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Re: soojaks minnes langevad pöörded !(korras)
Pakuks, et lambda ei läinud piisavalt soojaks selle külmaga ja aju uputas küttega ära. Mul oli sama jama iga ilmaga. Panin soojendusega (originaal oli ühe juhtmega) lambda ja mure kadunud. Minu mure seisnes torukoldes, kus lambda asub nüüd 20cm kaugemal orig paigutusest, seega jääb ühejuhtmega asi külmaks.
Kert
Kert
Borbet veljed FaceBookis
Borbet veljevalikuga saab tutvuda http://www.phoenixwheels.eu (võimalik ka liisida) ja Forss OÜ, Mooni 30 Tallinn
Borbet veljevalikuga saab tutvuda http://www.phoenixwheels.eu (võimalik ka liisida) ja Forss OÜ, Mooni 30 Tallinn