miskit on mäda, oodatud soovitused

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
olen1karl
Huviline
Auto: vw golf 4- 5 ukseline sdi
miskit on mäda, oodatud soovitused

Lugemata postitus Postitas olen1karl »

mul siis mure järgmine , ostin siin kaks nädalat tagasi omale golf 4 sdi 50 kw ,toodud väidetavalt soomest ja olnud kergelt avariiline.Sai siis mõnda aega sõidetud sellega kuni lõpuks hakkas absi tuli' vilkuma , kui pöördeid kuskil 4 tuhande peale andsin, siis kustus tuli ära ja külmemate ilmadega ei läinud hommikul auto käima , arvasin et tegu siis si** akuga . Sai siis uus aku ostetud ja pingeregulaator ära vahetatud .mingit aega sai sõita kuni Enam ei lähe üldse käima , ainult siis läheb kui keegi juhtmedega voolu annab .Natuke töötab ,läheb absi tuli põlema,mõne aja pärast käsipidurituli ja siis sureb välja ja enam isegi pööretejuurde andmisel armatuuril tuled ei kustu .nagu sõidaks aku pealt seni kuni aku kottis on.Tööle pannes vilgub service kiri. Ja DEF kiri.km nädik ja kellaaeg nullis Et küsimus ongi siis selles et Mis tähendab see DEF seal ja kuidas ma auto korda saan. ?:) ettetänades..
Deemu
Huviline
Auto: Audi A4 TDI
Tänatud: 1 kord

Re: miskit on mäda, oodatud soovitused

Lugemata postitus Postitas Deemu »

Genekas muidu laeb ilusti?
olen1karl
Huviline

pole võimalust voltmeertiga mööta olnud veel
dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Viitab küll geneka mittelaadimisele jah. Ühe SDI Lupoga oli sama lugu, et viskas Airbagi jne tuled põlema ja mingi hetke pärast suri välja. Seal aitas ka kõrgemad pöörded taha mingil määral. Saksas sai ostetud 6 akut, et siis hakkab ringi lappama neid ja kuna teine auto oli veel plaanis osta 400km kauguselt, siis oli plaan sellel siis järjest lasta laadima hakata. Aga Bahnil sõit lahendas asja ära ja esimesest akust piisas Tallinnani. Ju siis oli seismisest miskit või ka aku samal ajal surnud ja ei suutnud piisavalt laadida. Aga tunnused on küll jah täpselt samad, sest me panime ka algul kroksidega käima.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
olen1karl
Huviline

kui genekas ei lae kas siis viskabki selle DEF kirja sinna läbisõidu km juurde ?
olen1karl
Huviline

või tähendab see midagi muud...
dellu
Moderaator
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020

ei usu. Insp peaks viitama et hooldevälp on läbi (vähemalt nullimata). Def tähendust ei tea.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
olen1karl
Huviline

kas keegi teab mida läbisõidu km juures DEF kiri tähendab?
Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

Sul autoga mingit kasutusjuhendit ei ole kaasas? Kui mingi saksa keelne siis aitab google tõlgi või vähemalt saab aimu.
dellu
Moderaator

Ma enda Bora saksakeelset lappasin, aga seal pole DEF kohta küll midagi. INSP asemel peaks ka sevice olema või sõltub see keelest / kelladest.
Aga teisest foorumist:
If you see DEF on your dash display it means your dashboard is faulty,
Aga teises kohas kurdeti, et auto ei käivitu ka.
Kas juhtmetega käivitades (kui algul natuke lasta laadida) on ka sama DEF kiri? Äkki on voolu vähe ja kellad panevad segast. Kuna seal ka immo, siis pole ime ka kui ei käivitu.
Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

dellu kirjutas:Ma enda Bora saksakeelset lappasin, aga seal pole DEF kohta küll midagi. INSP asemel peaks ka sevice olema või sõltub see keelest / kelladest.
Ma räägin küll 98a Passati põhjal aga sellel oli service väikselt kuskil nurgas(täpselt ei mäleta) ja suurelt INSP mis siis peaks tähendama suuremat hooldust ehk siis hammasrihma vahetust ja sinna juurde kuuluvat.
Hirm1
Uustulnuk
Auto: BMW e34 525i

Lugemata postitus Postitas Hirm1 »

tervist,

tegelen siis antud rikkis autoga.
Lugu järgmine et genekas ei lae kuna ei saa erksüüdet(mis paneb geneka laadima), akult otse geneka erksüüte klemmi voolu viimisel hakkab ilusti laadima,väljasuretamisel ja tööle pannes jällegist ei lae...
spidoblokil aku tuli ei põle, võtsin siis spidobloki maha, mõeldes et aku tule pirn on läbi ja siis selle tagajärjel ei anna genekale märku, kuid tuli välja et need sealsed dioodid polegi vahetatavad ja need ei tohks läbi minna, oleks siis vaja juhtmestiku skeemi laadimise koha pealt...Või on äkki kellegil veel erksüütega probleeme olnud, siis igasugune info on teretulnud...
olen1karl
Huviline

tänud vastajatele aga genekas oli terve , ainult ergutusjuhe oli pooleks roostetanud..nüüd selle asjaga korras..
Vasta

Mine “Elektroonika”