Golf 4 kütusenäidiku probleem

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
olen1karl
Huviline
Auto: vw golf 4- 5 ukseline sdi
Golf 4 kütusenäidiku probleem

Lugemata postitus Postitas olen1karl »

kütuseseieri taga oleval mähisel endal, seal musta plastikust osa soone peal niit puudub ja niiti ei saa sinna peale selle mähise pealt vedada , kuna see mähise niit on sinna justkui kinniliimitiud, proovid võtta veits lahti ja kohe murdub puruks see mähisekarv. Kas on võimalik sinna mähise ümber mingi väike jupp seda uut niiti peale panna ja see selle klemmi kohaga kinni ioota/tinutada ? ..nii et asi töötaks või ei saa?? ... ja kui saab siis kus sellist peenikest niiti saab ? :) mul lihtsalt on juba ideed otsas et , nii väike asi aga justkui ei saagi parandada..ja kui oskad öelda siis... TEATE kas golf 4-l hakkab armatuuuris kütusetuli põlema=??, kui kütuseseier ei tööta mähise puudumise tõttu ja kas kütuseseier ja kollane kütusetuli on üheduses? seieri ise krutisin üle poole paagi peale ja seal ta seisabki. parem oleks kui saaks selle kellelki kiiremas korras teada , sest olen kuulnud et diisel autoga paagi tühjaks sõitmine rikub rängalt või õigemini pole soovitatud,,,ja kui rikub siis mida see diislil rikub..? see oli ka täna viimane küsimus .. . pean tõdema et see mu esimene diisel auto ..jja eks neid küsimusi tuli ka siit omajagu:) . ette tänades....head ööd!
Viimati muutis pppp, 16 Mär 2012, 19:48, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
tito
Huviline
Tänatud: 222 korda

Re: TERE Klubilised !!! Mul siin üks probleeem..

Lugemata postitus Postitas tito »

olen1karl kirjutas:kütuseseieri taga oleval mähisel endal, seal musta plastikust osa soone peal niit puudub ja niiti ei saa sinna peale selle mähise pealt vedada , kuna see mähise niit on sinna justkui kinniliimitiud, proovid võtta veits lahti ja kohe murdub puruks see mähisekarv. Kas on võimalik sinna mähise ümber mingi väike jupp seda uut niiti peale panna ja see selle klemmi kohaga kinni ioota/tinutada ? ..nii et asi töötaks või ei saa?? ... ja kui saab siis kus sellist peenikest niiti saab ? :) mul lihtsalt on juba ideed otsas et , nii väike asi aga justkui ei saagi parandada..ja kui oskad öelda siis... TEATE kas golf 4-l hakkab armatuuuris kütusetuli põlema=??, kui kütuseseier ei tööta mähise puudumise tõttu ja kas kütuseseier ja kollane kütusetuli on üheduses? seieri ise krutisin üle poole paagi peale ja seal ta seisabki. parem oleks kui saaks selle kellelki kiiremas korras teada , sest olen kuulnud et diisel autoga paagi tühjaks sõitmine rikub rängalt või õigemini pole soovitatud,,,ja kui rikub siis mida see diislil rikub..? see oli ka täna viimane küsimus .. . pean tõdema et see mu esimene diisel auto ..jja eks neid küsimusi tuli ka siit omajagu:) . ette tänades....head ööd!
Ma küll elektrist kauge inimene aga kas toda ei annaks parandada klaasisoojenduse parandamiseks mõeldud vahendiga mis on vedel ja saab plätserdada nagu vaja vb :roll:
BMW, Mazda, Ford, Jaguar, Land Rover,Volvo ja BYD on uus VAG
t6nis3
Ära pane mind tähele!
Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 44 korda

Lugemata postitus Postitas t6nis3 »

karl,tegemist on kütuse näidikus takistus traadiga. Seda ei lapita (remondita). Osta uus kütuse näidik.
Kasutaja avatar
HawkHill
Foorumi administraator
Telefon: 58043333
Auto: VW CC Sport Plus
Tänanud: 85 korda
Tänatud: 56 korda

Lugemata postitus Postitas HawkHill »

Mähistraat on üldjuhul kaetud kaitselakiga ja seda ongi väga problemaatiline lahti arutada. Ja see mis seal plaadil paistab ongi ilmselt sama mähise väljavõte. See on täiesti tavaline traat mitte mingi takistustraat ega niit. Lappida mingis ulatuses seda traati teoreetiliselt võib aga see ei tarvitse õnnestuda just selle laki ja juhtme väikese diameetri tõttu. Mõistlik on hankida uus näidik.
Kütuseseier ei tohiks olla kontrolllambiga kuidagi ühenduses. Minu skeemilt see küll ei paista, niiet 100% kindel selles pole.
Paagi tühjakssõitmine tekitab raskuse käivitamisel ja võib ka kõrgsurve pumba rikkuda halvemal juhul, kui kütuse surve langeb. Üldjuhul aga tuleb lihtsalt filter uuesti kütusega täita ja proovida õhk süsteemist välja saada auto käivitamiseks, kui kütus otsa sai. Kohati võib see olla problemaatiline.
Viimati muutis HawkHill, 16 Mär 2012, 01:56, muudetud 4 korda kokku.
Vasta

Mine “Elektroonika”