vw transporteril co liiga kõrge

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
magna1
Huviline

vw transporteril co liiga kõrge

Lugemata postitus Postitas magna1 »

Masinaks 95a vw transporter 2,0 bensukas 62 kw.Ülevaatusel saime lubatud 0,5 asemel 0,11.Sai veidi uuritud ja selgus,et katalüsaator puudu.Sai tehtud vastavad muudatused ja uus kat alla pandud aga co vähenes vaid 0,7-ni.Olen uurinud, aga sellel masinal ei ole ma leidnud lambda [VW Bot: "Keel korda!"] andurit.On see võimalik,et mõni variant [VW Bot: "Keel korda!"] tehtigi katiga aga ilma lamdata? Kui see aga pole reaalne,siis kuhu peaks kinnituma lambda [VW Bot: "Keel korda!"] anduri juhe? Pistiku kohta veel leidnud ei ole.
Kui aga peaks olema ilma lambda [VW Bot: "Keel korda!"] andurita siis mis võiks põhjustada nii suure co taseme?
Viimati muutis argo, 18 Mai 2012, 06:53, muudetud 2 korda kokku.

magna1
Huviline

Re: vw transporteril co liiga kõrge

Ise küsin,ise vastan.Selle masina anomaalia on tänaseks läbi.Sai tuhlatud ja otsitud igalt poolt.Lõpuks pöördusin Saksa Auto poole ja sain kinnituse,et sellel masinal pole originaalis olemas ei katalüsaatorit ega ka lambda [VW Bot: "Keel korda!"] andurit,kuigi passis oli.Sain ka tehase data väljavõtte selle kohta ja läksin ARK-i seda vormistama.Seal tegin vaid passivahetuse ja nüüd pole selle masina passis enam tülikat märget BENSIIN-KAT vaid on BENSIIN.
Arvestades,et masin on 1995a väljalase tundub see müstiline aga ta on suunatud tolleaegsete kehtivate nõuetega Eesti turule.Mine tea,paljud masina omanikest vaevlevad sama jama küüsis ja ei oska midagi peale hakata.Sellepärast siia selle jutu kirjutasingi.

MustVälk
Veteran
Auto: Subaru Outback 2015 2.4 bensiin
Tänanud: 795 korda
Tänatud: 112 korda

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

Mis siis kõrge CO taseme põhjustas?
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!

magna1
Huviline

Must Välk kirjutas:Mis siis kõrge CO taseme põhjustas?
Esimeses postituses ei saanud numbrid küll ilmselt kõige õigemad pandud aga põhimõte jn järgmine;Kuna passi oli märgitud bensiin.kat,siis ülevaatusel nõuti ka sellele vastavat co taset( 0,5 vist oli).Minu masinast seda aga kuidagi välja ei pigistanud(0,11ja katiga 0,7 kui õigesti mäletan),sest ta on toodetud ilma kati ja lamdata.Nüüd kui passist on see märge kustutatud, on ka lubatud co norm tunduvalt kõrgem ja minu masinal mahub see sinna piiridesse ära.Loodan,et ei saanud väga segane jutt.

Vasta

Mine “Mootor”