Mure selline,et õlipumba võll on pahandust teinud.Nimelt sõi saale ära,võll ise kulunud,ning saale pesa on moondunud.Teisest plokist sain võlli ja saale kätte,mis on korralikdu,ja tahtsin praegusesse plokki panna,siis aga jääb ühest nurgast saale ja pesa vahele 2-3mm tühja ruumi...mis sellega peale võtta?Uut plokki ei taha küll osta,niigi pole see veel aasta vanagi...
Vr6 Õlipump sõi saale ära ja saalepesa
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
Kahvel
- Huviline
- Auto: G3 VR6 2.8->3.2->3.6
Vr6 Õlipump sõi saale ära ja saalepesa
tervist!
Mure selline,et õlipumba võll on pahandust teinud.Nimelt sõi saale ära,võll ise kulunud,ning saale pesa on moondunud.Teisest plokist sain võlli ja saale kätte,mis on korralikdu,ja tahtsin praegusesse plokki panna,siis aga jääb ühest nurgast saale ja pesa vahele 2-3mm tühja ruumi...mis sellega peale võtta?Uut plokki ei taha küll osta,niigi pole see veel aasta vanagi...

Viimati muutis argo, 15 Apr 2012, 14:55, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Kategooria lisatud.
Põhjus: Kategooria lisatud.
Kolmapäevane sõitja R2N-il.
-
Boxerdaja
- Huviline
- Telefon: 59031818
- Auto: 2x Jetta mk2, 80 b2, A6 C4 TdiQ
Re: Vr6 Õlipump sõi saale ära ja saalepesa
Kuidas sellien asi juhtunud on, pole õli vahetatud või mingi vr6-le omane viga? Pole sellsit asja varem näinud 
-
Kahvel
- Huviline
Oma lollus,võib öelda.Eelmine suvi tegin kap.remondi.Ketid ja tallad läksid vahetusse,aga ei suutnud pingutit ära õhutada(manuaalne õhutamien) ,seega otsustasin,et panen vana pinguti ja kestab kaua kestab.Nüüd kuu poolteist tagasi hakkas kett kõrisema.Vahetasin pinguti,ja ikka sama jama,hääl sees.Ja üks hommik võtit keerates käisid klapid pähe.Võtsin asja lahti,võtsin ka selel vana pinguti lahti,kust leidsin kaks mutrit ja hunnikus seibe,ehk asi oli mehaaniliselt koguaeg pinges.Kett venis ühe lüli võrra välja,tald oli laiali sulanud,ning õlipump tegi augu plokki
.Sellepärast nüüd uut plokki ka ei tahaks võta. Üks mõte,mis on,et lõikan vanast plokist sellise tüki välja,mis on selle saale ja ploki vahel,ning panen sinna vahele selle,nii et asi jääks ilusit pinges,ja nagu olema peaks.Tundub praegu ainus lahendus.
-
Boxerdaja
- Huviline
- Telefon: 59031818
- Auto: 2x Jetta mk2, 80 b2, A6 C4 TdiQ
Keemilise metalliga ei ole võimalik parandada, keegi teab kas to kannatab kuumust ja õli?
-
Kahvel
- Huviline
Üks keemiline metall,mis on mul,on 120kraadise taluvusega.Aga karadn seda,et kui sellega parandada,siis pump muudab selle liiga pehmeks ja lõhub saale ja võlli uuesti ära.Ehk on lootust,et keegi keevitabBoxerdaja kirjutas:Keemilise metalliga ei ole võimalik parandada, keegi teab kas to kannatab kuumust ja õli?
-
_rein_
- Huviline
- Telefon: 56565512
- Auto: Vento 2.o Cadillac STS
- Tänatud: 2 korda
Plokk koordinaatfreespinki ning treida puks sisse.Kui saale on kallis või ei ole saada võib treida kohe sobiva saale.
-
Kahvel
- Huviline
Oskad öelda,kes keegi teostaks sellist tööd?_rein_ kirjutas:Plokk koordinaatfreespinki ning treida puks sisse.Kui saale on kallis või ei ole saada võib treida kohe sobiva saale.
Mul plokk maas,ning ootab ära viimist,aga ei tea kuhu viia : / .
-
_rein_
- Huviline
- Telefon: 56565512
- Auto: Vento 2.o Cadillac STS
- Tänatud: 2 korda
Sellises teemas võiks äramärkida alati asukoha.Tartus peaks asjaga hakkama saama Astromoto.Kahvel kirjutas:Oskad öelda,kes keegi teostaks sellist tööd?_rein_ kirjutas:Plokk koordinaatfreespinki ning treida puks sisse.Kui saale on kallis või ei ole saada võib treida kohe sobiva saale.
Mul plokk maas,ning ootab ära viimist,aga ei tea kuhu viia : / .
-
Kahvel
- Huviline
Vabandust,asun ise Tallinnas.
-
Siim147
- Huviline
- Telefon: 53445128
- Auto: Volkswagen Passat Vr6
Hey
Mul endal on täpselt sama probleem ja ei tea ka mida teha. Sain ka teisest mootorist võlli ja saale, aga pole kes teeks selle treitöö ära.
Mootor samamoodi maas.
Mul endal on täpselt sama probleem ja ei tea ka mida teha. Sain ka teisest mootorist võlli ja saale, aga pole kes teeks selle treitöö ära.
Viimati muutis argo, 15 Apr 2012, 09:54, muudetud 1 kord kokku.
-
Kahvel
- Huviline
Ma läksin seda teed,et ostsin uue mootori
.Eks nüüd kui saan auto liikuma,vaatan edasi mis vana plokiga teen,ja tahaks ära remontida ikkagist.Kui sa leiad kellegi,anna teada: )
-
TurboDiisel
- Huviline
Tervist, ma olen just seda ketivahetustööd ette võtmas, kas Sa saaksid täpsustada mida mõtled selle õhutamise all? ma teen vwvortexi ingliskeelse DIY guide abil ja seal pole õhutamine silma hakanud. tänud.
-
Siim147
- Huviline
- Telefon: 53445128
- Auto: Volkswagen Passat Vr6
Sain enda saaleasja korda 100 euri ja tehti puks sisse.suht kiirelt ka mingi 3 p2eva 
-
Kahvel
- Huviline
Kas ülemine kett on sul kahe realine või ühe realine?Ning kas hüdropinguti on vedruga,või ilma?TurboDiisel kirjutas:Tervist, ma olen just seda ketivahetustööd ette võtmas, kas Sa saaksid täpsustada mida mõtled selle õhutamise all? ma teen vwvortexi ingliskeelse DIY guide abil ja seal pole õhutamine silma hakanud. tänud.
Kellel siis teha lasid?Peaks ka asja käsile võtmaSiim147 kirjutas:Sain enda saaleasja korda 100 euri ja tehti puks sisse.suht kiirelt ka mingi 3 p2eva