Probleem seisneb siis selles, et kui ma esiistmel laes oleva tule panen sellesse funktsiooni, et kui uks lahti on, läheb tuli põlema ja kui ukse kinni lükkan, läheb tuli kustu. Mul ust avades läheb tuli põlema, aga kui kinni lükkan ukse, jääbki see põlema.
Autoks '93 Vento
Ise ei tea auto elektroonikast midagi, seega ei oska kuskilt alustada.
Vento salongituli
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Re: Vento salongituli
Kas mingi aja pärast kustub tuli ära? Proovi nii pane kesk-asendisse. Tõmba uks kinni, tuli jääb põlema. Keera süüde sisse, kas siis kustub ära?
Mul oli juhus, et alguses toimis tuli nagu eel kirjutatud, nüüd töötab ainult nii, et uks kinni-kustu ja uks lahti-põleb. Sellist ooteaega pole, kuigi tean, et peab olema.
Mul oli juhus, et alguses toimis tuli nagu eel kirjutatud, nüüd töötab ainult nii, et uks kinni-kustu ja uks lahti-põleb. Sellist ooteaega pole, kuigi tean, et peab olema.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Auto: VW Jetta VI 1.2 TSI 2011
Re: Vento salongituli
Nüüd järsku jälle kõik töötab, ilusti peale ukse kinni tõmbamist mingi 10 seci pärast kustub ära. Ja kui ukse kinni tõmbad ja süüdet keerad kohe, siis kustub kohe ära.
Samas ei julge eriti seda usaldada, kui üks kord pool ööd tuli põlema jäi ja enne ära ei kustunud, kui pidin ise ära kustutama.
Samas ei julge eriti seda usaldada, kui üks kord pool ööd tuli põlema jäi ja enne ära ei kustunud, kui pidin ise ära kustutama.