1. Puldist läheb kesklukk peale , signa rakendub, aga hakkab mõnikord karjuma , mõnikord mitte.
Karjudes rakendub ka originaalsigna kisa.
Ukse alused tulukesed on ok.
Ons mõni tyypviga?
2. Käivitamisel võtab bensupumba järgi, aga ei taha käima jääda, pean nii umbes 3 korda syydet keerama, siis läheb .
Diagnostik soovitas puhastada gaasisiibrt, mida ka tegin, aga viga jäi samaks..
yhes kohas öeldi ,et peale siibri puhastust oleks vaja arvutiga nn ´´õpetada ´´ seda systeemi..
Ons see vajalik või mitte?
mõni soovitus?
Vw Passat 1,8 98.a signa ja käivitus mure?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Vw Passat 1,8 98.a signa ja käivitus mure?
Viimati muutis argo, 23 Mai 2012, 02:00, muudetud 2 korda kokku.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: vw passat 98 1,8 98a bens. signa ja käivitus mure
Ehk siis autol on tehasesigna + lisasigna? Mõlemad on mahuanduritega? Ma olen kunagi näinud ühte Audi A4, kus Gemini mahuandurid tõmbasid originaalmahuandruid tööle, originaalsigna hakkas kisama ja tõmbas muidugi lisasigna ka tööle.
Teine variant mida Passatil olen kogenud on nn ukseanduri mikrolülitid. Ühe signaga jamasin ma ei tea kui kaua. Hakkas lambist öösel kisama. Pimedas parklas sai avastatud, et tuledesse pandud LEDid jäävad hõõguma. Panin relee vahele, et tarbimine tekitada. Hõõgumine kadus ära, aga kisas ikka suvalisel hetkel. Lõpuks läks mingi elektri juurde, kes ütles et see ju tüüpviga neil ja pole ime kui sealt vale infi tuleb, seda enam, et see auto käis pea iga päev pesulas. Ma ei teagi mis lõpuks sai. Üks võimalus oleks ka diagnostikakaabliga vaadata, kas uksemoodulite vigasid näitab või miskit muud.
Teine variant mida Passatil olen kogenud on nn ukseanduri mikrolülitid. Ühe signaga jamasin ma ei tea kui kaua. Hakkas lambist öösel kisama. Pimedas parklas sai avastatud, et tuledesse pandud LEDid jäävad hõõguma. Panin relee vahele, et tarbimine tekitada. Hõõgumine kadus ära, aga kisas ikka suvalisel hetkel. Lõpuks läks mingi elektri juurde, kes ütles et see ju tüüpviga neil ja pole ime kui sealt vale infi tuleb, seda enam, et see auto käis pea iga päev pesulas. Ma ei teagi mis lõpuks sai. Üks võimalus oleks ka diagnostikakaabliga vaadata, kas uksemoodulite vigasid näitab või miskit muud.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Viga hakkas siis, kui hakkasid suured sulailmad, st enam ei külmetanud...mahuandurid pandi autole siis, kui sai pandud uus alarm, enne seda ei olnud..ca 3 a tagasi..
Kas ise ei saa kontrollida neid uksemikroandureid?
Huvitav on see , et ilma kisata saab lukku ainult nii, kui uksel olevast lülitist kogu kesklukk peale ja siis välja minnes juhiuks ja juhitagune uks nuppu alla vajutades sulgeda, nii see ei hakka karjuma.
Kyll aga igasugune muu lukustus aktiveerib ja suvalisel ajal...on ka mõni üksik kord..vahest 10 sek pärast, vahest on alarm ka vait..(võtmest keerates karjub ja puldist samuti:(
Huvitav kas ka käivitamine on sellega seotud?
immo ja alarm segavad?
Kas ise ei saa kontrollida neid uksemikroandureid?
Huvitav on see , et ilma kisata saab lukku ainult nii, kui uksel olevast lülitist kogu kesklukk peale ja siis välja minnes juhiuks ja juhitagune uks nuppu alla vajutades sulgeda, nii see ei hakka karjuma.
Kyll aga igasugune muu lukustus aktiveerib ja suvalisel ajal...on ka mõni üksik kord..vahest 10 sek pärast, vahest on alarm ka vait..(võtmest keerates karjub ja puldist samuti:(
Huvitav kas ka käivitamine on sellega seotud?
immo ja alarm segavad?
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Uksepealt (salongist) kinni pannes aktiveerub ainult kesklukk, võtmest ja ükskõik millisest puldist signa. See ongi see kurikuulus tehasesigna viga, mis maha tuleb ka toore jõuga ust lahti keerates. Samuti siis ka lisasignad, mis on tehasepuldilt juhitavad. immo ja signa ei ole seotud, täiesti iseseisvad süsteemid ja laseb käivitada ka siis kui tehasesigna häires (kuigi see peaks süüte sissekeeramisel maha tulema). Tehaseimmo kontrollib ainult kas võtmesisene kiip on leitav ja siis ütleb ajule kas jätta auto käima või ei.
Aga kui su lisasignal on mingi blokeering, siis see võib olla. Aga see rakendub tavaliselt ainult siis kui signa häires on.
Eks ikka võid ju mõõta testriga, kas seal mirolülitis on mingit lühist või ei, aga lihtsam on vast juba välja vahetada kui nii kaugele oled jõudnud. Need on selle uksesulgemismooduli/vidina sees, ehk selleks pead kogu ukse lahti kiskuma seestpoolt, et üldse ligi saada. Ma ise pole neid lahti kiskunud, ei oska kommenteerida kui lihtne või raske töö see on, jootekolbi peaks igal juhul enne käes hoidma olnud. Teoorias õnnestuks signa ka ringi ehitada seda sama tegema mida salongis olev keskluku lüliti teeb, siis ei rakenduks tehasesigna, aga see on pigem workaround, mitte lahendus vea likvideerimisele.
Aga kui su lisasignal on mingi blokeering, siis see võib olla. Aga see rakendub tavaliselt ainult siis kui signa häires on.
Eks ikka võid ju mõõta testriga, kas seal mirolülitis on mingit lühist või ei, aga lihtsam on vast juba välja vahetada kui nii kaugele oled jõudnud. Need on selle uksesulgemismooduli/vidina sees, ehk selleks pead kogu ukse lahti kiskuma seestpoolt, et üldse ligi saada. Ma ise pole neid lahti kiskunud, ei oska kommenteerida kui lihtne või raske töö see on, jootekolbi peaks igal juhul enne käes hoidma olnud. Teoorias õnnestuks signa ka ringi ehitada seda sama tegema mida salongis olev keskluku lüliti teeb, siis ei rakenduks tehasesigna, aga see on pigem workaround, mitte lahendus vea likvideerimisele.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
kui starterist külmast peast käivitada, siis natuke mootor paugub.
Kas pikalt käivitus võib viidata tööd löpetavale bensupumbale? ..mingi tagasilaske klapp seal sees ei toimi?
Kas pikalt käivitus võib viidata tööd löpetavale bensupumbale? ..mingi tagasilaske klapp seal sees ei toimi?