Mul selline probleem, et auto hakkab kuidagi turtsuma (või midagi sellelaadset) sõidu käigus. Peamiselt 2-3 käiguga, nagu ei saaks kütet peale hetkeks ning siis hakkab saama mingite portsudena, et nagu veaks korraks ja samas tõmbab jälle hinge kinni ja nii mitu korda järjest paari sekundi jooksul. Kõrgematel käikudel (4,5) eriti probleemi ei teki, kord või kaks on ka neljanda käiguga seda teinud. Ma autode teemal väga palju ei tea, loodan, et kellelgi on ideid, kuidas asja korda saada. Äkki saab ka abi füüsiliselt/personaalselt, kohe diagnostikasse joosta ja summasi maksta veel ei tahaks.
See probleem algas eelmise aasta suvel, tegi seda mingi kaks korda päevas, paar päeva oli kõik korras ja siis turtsus jälle ühe päeva jooksul mitu korda. Kui tuttava kätte andsin auto, et ta uuriks ja testiks, Passat käitus korralikult ja probleemi talle välja ei näidanud, aga eks see kuidagi hooti käibki, kuid ei suuda aru saada, mis nendel kordadel on ühist. Talveks kadus probleem ära ja tundus, et ta lihtsalt tujutses, kuid nüüd kaks nädalat tagasi hakkas jälle turtsuma. On kellelgi ideid, kust võiks alustada probleemini jõudmist?
Veel mainiks korra, et autodest ma väga palju ei tea!