Volksu gamma makiga tegu. võtsin lollist peast kaitsme välja ja nüüd makil safe kiri ees. koodi pole. mis edasi teha?
K: orig. makil safe kiri ees
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
raido90
- Huviline
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 3 korda
K: orig. makil safe kiri ees
Tere!!!
Volksu gamma makiga tegu. võtsin lollist peast kaitsme välja ja nüüd makil safe kiri ees. koodi pole. mis edasi teha?
Viimati muutis argo, 04 Apr 2012, 17:39, muudetud 1 kord kokku.
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: K: orig. makil safe kiri ees
Võid loota et hakkab ise mängima, aga kas 2000a masin selleks võimeline on ei tea. Uuematel juba suudab lugeda. Minu 2002 Bora suudab, eeldusel et makk samast autost pärit. Aga see peaks kahe korra süüte-sisse välja keeramise ja natuke sõitmisega töötama.
Kui ei ja koodi pole, siis VW esindus ja 20 eurot kuskil. Kalkulaatoreid pole leitud, sellel teemal päris palju postitusi juba. Elektroonikud pidavat ka kivist suutma lugeda, aga vaevalt seda oluliselt odavamalt viitsib keegi teha ja ajaliselt saad kindlasti esindusest kiiremini.
Kui ei ja koodi pole, siis VW esindus ja 20 eurot kuskil. Kalkulaatoreid pole leitud, sellel teemal päris palju postitusi juba. Elektroonikud pidavat ka kivist suutma lugeda, aga vaevalt seda oluliselt odavamalt viitsib keegi teha ja ajaliselt saad kindlasti esindusest kiiremini.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
- VWM
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
ma kunagi ammu viisin tartus kellegi tehniku kätte ja võttis 5 minutit ja asi korras...aga kahjuks ei ole enam tema kontakte alles ja ei näinud ka mis ta seal tegi .. ja raha võttis tol ajal vist 50 eeku. Tartus neid elektroonika parandus kohti on kust tasub uurida, et äkki keegi oskab, teab nende kohta.
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /
-
Janno3456
- Uustulnuk
- Telefon: 5215593
- Auto: Passat 4Motion
Lahendus peaks olema selline: hoia ca 1h süüdet sees(mootor ei käi) ja oma raadio pane ka tööle. Pärast seda peaksid saama uuesti koodi sisestada või kui koodi ei ole, siis esindusse.
ei hakkanud uut teemat tegema kuna mul endal sama jama aga kood on olemas. Nii palju kui leidsin foorumist et peab all hoidma SCAN ja RDS i koodi sisestamiseks aga koodis on nr 9 aga kanali klahve on 6. kuidas ma saan sinna nr 9?
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Koodi sisestad nii, et vastav nupp lisab +1 vastavale numbrile. Ehk kui kood on 3144, siis vajutad kolma korda ühte, ühe korra kahte, neli korda kolme ja neli korda nelja. 5-6 nupud makil ei mängi üldse rolli.urmet87 kirjutas:ei hakkanud uut teemat tegema kuna mul endal sama jama aga kood on olemas. Nii palju kui leidsin foorumist et peab all hoidma SCAN ja RDS i koodi sisestamiseks aga koodis on nr 9 aga kanali klahve on 6. kuidas ma saan sinna nr 9?
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.