G4 tagauks jäädavalt lukus.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
G4 tagauks jäädavalt lukus.
Tere!
Olen uurinud maad ja ise pusinud aga probleem siis selles et varakevadel jäi täiesti lambist üks tagumine uks lihtsalt kinni. Ei aita välislingi tõmbamine ja kui sisemist linki tõmmata siis tuleb nupp küll ukse polstri seest ülesse välja nagu oleks süsteem lahti aga kui link taas vabastada siis kukub potsti nupp tagasi lukustus asendisse. Olen proovinud ka linki tõmmata ja siis ust lahti lükata ja jõudu rakendada aga kõik asjatu.
Äkki keegi oskab mingeid vihjeid anda kuidas käituda ja on olnud samas olukorras ?
Olen uurinud maad ja ise pusinud aga probleem siis selles et varakevadel jäi täiesti lambist üks tagumine uks lihtsalt kinni. Ei aita välislingi tõmbamine ja kui sisemist linki tõmmata siis tuleb nupp küll ukse polstri seest ülesse välja nagu oleks süsteem lahti aga kui link taas vabastada siis kukub potsti nupp tagasi lukustus asendisse. Olen proovinud ka linki tõmmata ja siis ust lahti lükata ja jõudu rakendada aga kõik asjatu.
Äkki keegi oskab mingeid vihjeid anda kuidas käituda ja on olnud samas olukorras ?
-
romeoD
Re: G4 tagauks jäädavalt lukus.
Kui linki tõmbad, siis võta nupust kinni ja proovi uuesti linki tõmmata. Lukus uksega seest poolt esimene lingitõmme teeb lukust lahti, teine siis juba peaks avama.
-
Rannet
- Huviline
- Auto: Golf mk1 1.8 20vt 276kw,
Proovi ust natuke sisse lükata? ( Mul endal tagumine uks vahest lollitab.. ei saa lahti kuigi uks lukust lahti jne )
Proovisin nuppu kinni hoida ja siis veel linki tõmmata aga midagi ei juhtu. Ukse sees nagu kõik liiguks aga lahti ei tule.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 199 korda
- Kontakt:
Ukse lukk on "safe mode"-is. Arvatavasti kas viga saanud juhtmed ukse kummilutus või siis midagi luku sees on totaalselt nässus.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Talvel üks esiuks andis otsad aga siis oli jama, et uks just ei jäänud kinni. Sai lukk ära vahetatud mis oli paras jama ja nüüd siis tagauks. Muidugi kõige ägedam on see, et kui ma nüüd taga lukku tahaks uurida ja puurida siis kuidas üldse ligi pääsen 
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 591 korda
Palun kasutage all olevat linki alati enne, kui uue teema üllitate.
Inimesed, kes teavad lahendust ei viitsi lihtsalt enam midagi kirjutada, kuna nad on seda juba kordi teinud, sest teema algatajad EI VIITSI lihtsalt seda linki http://foorum.vwklubi.ee/search.php" onclick="window.open(this.href);return false; kasutada.
Inimesed, kes teavad lahendust ei viitsi lihtsalt enam midagi kirjutada, kuna nad on seda juba kordi teinud, sest teema algatajad EI VIITSI lihtsalt seda linki http://foorum.vwklubi.ee/search.php" onclick="window.open(this.href);return false; kasutada.
Viimati muutis jussike, 06 Mai 2012, 18:29, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....