NGK iridium süüteküünlad?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
NGK iridium süüteküünlad?
On keegi neid n.ö. tavaseades mootoril proovinud ja kas on vahet ka olnud? Hind neil suhteliselt krõbe. Mingi pakkumise sain 18.-tk. Kas keegi oskab soodsamat ostukohta ka soovitada?
Viimati muutis argo, 18 Mai 2012, 06:12, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tunnustatud
- Telefon: 53644681
- Auto: VW Touareg 2005 2,5TDI, Partner Tepee 2013, VW Passat B4 VR6 man.Opel Frontera 2,5 TD.Nordkapp 17 120 Hp 87a.
Re: NGK iridium süüteküünlad?
Denso iridiumid on samaväärsed aga odavamad. Ise kasutan ka neid ja väga rahul. Klientide poolt pole ka negatiivset tagasisidet tulnud.
Kirjuta mulle auto andmed PS-i ja saan kindlasti hea pakkumise teha
Kirjuta mulle auto andmed PS-i ja saan kindlasti hea pakkumise teha

www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681
-
- Huviline
- Auto: Passat 2,0 96kw 2002
Mul oleks ka küünlavahetus juuli alguses plaanis 

Tänage Hitlerit ja Porschet Volkswageni loomise eest! :)
Küünlad nüüdseks vahetatud ja peale läksid NGK iridiumid. Golf IV 1,6 küünlavahetuse jaoks küll eriti pikka küünlavõtit vaja. Siis ei pea sisselaset maha võtma. Vanad NGK küünlad olid u. 30k km sõitnud ja nägid värvi poolest ilusad pruunid välja, kuid vahed tundusid natuke suureks põlenud olevat. Tegelikult olid vanad küünlad ka sõidukõlbulikud kuid tühikäigul esines üksikuid harvu vahelejätmisi. Uute küünaldega seda probleeme enam õnneks ei ole (küünlajuhtmed küll ka värskelt vahetatud). Mina rahul ja loodan, et auto mootor ka. Kui mõne pikema otsa sõidetud saab siis ehk saab ka kütusekulu erinevust kommenteerida. Mootori tõmme läks küll nagu ühtlasemaks (aga tõenäoliselt oleks see lihtsalt uute küünaldega paremaks läinud).