Kas kõikidel 020 kastidel on ühesugused kiiruseandurid või on mingi vahe sõltuvalt ülekannetest?
Kas kõik (4 silindrilised bensiinimootori) kellad on omavahel vahetatavad või tekib seal sõltuvalt kiirusest ja ülekannetest mingi viga? st. 1.8 -> 2.0 ja vastupidi.
Kiiruse andur käigukastis
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
overkill
- Huviline
- Telefon: 56677167
- Auto: Golf Cabriolet, E39 530d
- Kontakt:
Kiiruse andur käigukastis
Viimati muutis overkill, 18 Mai 2012, 10:27, muudetud 2 korda kokku.
"Don't touch my monkey"
-
overkill
- Huviline
- Kontakt:
Re: Golf III Kiiruse andur käigukastis
Andurid on erinevat värvi ratastega vastavalt peaülekandele? Olen lugenud välismaistest foorumitest, et hammasrattad peaksid vahetatavad olema, kuid mina aru ei saanud kuidas need ära käivad.
Üks küsimus veel:

Pildil on kõrvuti Golf I käigukasti andur trossiga ja Golf III andur elektrooniline.
Rattad paistavad ühesugused - samapalju hambaid, kuid ots on erinev.
Golf III andur istub mulle käigukasti augu sisse, aga tihedamalt kui trossiga vana andur.
Küsimus siis selline, et kas neid annab vahetada omavahel, või sööb mul käigukast Golf III anduri ära ja kast on pärast plastmassi puru täis?
Kas keegi on paigaldanud mõnda sellisesse kasti elektroonilist andurit?
Üks küsimus veel:

Pildil on kõrvuti Golf I käigukasti andur trossiga ja Golf III andur elektrooniline.
Rattad paistavad ühesugused - samapalju hambaid, kuid ots on erinev.
Golf III andur istub mulle käigukasti augu sisse, aga tihedamalt kui trossiga vana andur.
Küsimus siis selline, et kas neid annab vahetada omavahel, või sööb mul käigukast Golf III anduri ära ja kast on pärast plastmassi puru täis?
Kas keegi on paigaldanud mõnda sellisesse kasti elektroonilist andurit?
"Don't touch my monkey"
-
overkill
- Huviline
- Kontakt:
Re: Kiiruse andur käigukastis
Ise küsin, ise vastan.
Jah Golf III andur töötab Golf I 020 tüüpi kastis ja eeldusel, et hammasrattad on ühte värvi otsas, näitab ka enam vähem õiget kiirust.
Mul on hetkel siis selline kooslus: Golf I käigukast, Golf III andur ja Passat 16v elektroonilised kellad.
Jah Golf III andur töötab Golf I 020 tüüpi kastis ja eeldusel, et hammasrattad on ühte värvi otsas, näitab ka enam vähem õiget kiirust.
Mul on hetkel siis selline kooslus: Golf I käigukast, Golf III andur ja Passat 16v elektroonilised kellad.
Viimati muutis overkill, 31 Mai 2012, 12:39, muudetud 2 korda kokku.
"Don't touch my monkey"
-
Po18
- Huviline
- Auto: VW Golf II 1.8 66kw 1990.a./ Vw G3 variant 1.8 66kw 1995.a.
Palju selline golf III kiiruseandur võiks kasutatud peast maksta? Plaan paigaldada golf II-le golf III kellad. Selleks vaja andur soetada.
Kokkutulekutel näeme raisk
-
overkill
- Huviline
- Kontakt:
Kui mul nüüd õieti meeles on, siis ma sain oma anduri klubilise käest suurusjärgus €15. Uuena oli selle hind päris mitu korda suurem.
"Don't touch my monkey"