Mure siis selline, et temperatuuri näidik ei toimi ültsegi. Kahtlustan ise andurit või siis mõnda pistikut aga mootor piisavalt suur ja kapoti all suht vähe ruumi, et seda siin maja ees lammutama ja otsima hakkata. Oleksin vägagi tänulik nõu eest, kust leiaksin V5 mootoril selle anduri või siis ideesid mu mure tekitaja põhjuse leidmisel.
Lugupidamisega Erki
Temperatuuri näidik ei toimi ültsegi. G4 V5
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: Temperatuuri näidik ei toimi ültsegi. G4 V5
Diagnostikaga saab proovida kas seier üldse liigub, juhul kui anduri vahetus effekti ei anna. Andur on flantsi küljes, mis suundub radikasse.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
http://forums.vwvortex.com/showthread.php?828493" onclick="window.open(this.href);return false;
Ei tea kas ingliskeelt mõikad igatahes see stopper, mis andurile ette läheb on väga raske tagasi panna ja lihtsamaks kasutamiseks kasuta nurga all näpitsaid. Võid osta ka lisa stopperi, igaksjuhuks.
See et õpetuses on VR6 ei loe, enamvähem on samasugused.
Ei tea kas ingliskeelt mõikad igatahes see stopper, mis andurile ette läheb on väga raske tagasi panna ja lihtsamaks kasutamiseks kasuta nurga all näpitsaid. Võid osta ka lisa stopperi, igaksjuhuks.
See et õpetuses on VR6 ei loe, enamvähem on samasugused.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
ErkiJ
- Huviline
- Auto: Vw multivan highline 2.5tdi 4motion 2006
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 3 korda
Ma juba uurisin seda lehekülge ja ka muuid lehekülgi mis olin võimeline netist leidma ja kõik kirjutasid samat teemat. Otseselt V5 mootorite kohta ma ei leidnud midagi. aga jah ju siis ka see asi peab jääma siis eesti tuleku ajaks. Ma vaatan et mu puhkuse ajaga hakkab napiks minema siis kui tahan masinat korralikult jooksma saada ja veel suve cruisile jõuda 
Suured tänud sulle golfi_vend nõu eest
Lugupidamisega Erki
Suured tänud sulle golfi_vend nõu eest
Lugupidamisega Erki
Viimati muutis ErkiJ, 01 Juul 2012, 15:41, muudetud 1 kord kokku.
Ära sõida kunagi kiiremini, kui su kaitseingel lennata suudab!!!
-
ErkiJ
- Huviline
- Auto: Vw multivan highline 2.5tdi 4motion 2006
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 3 korda
Mure leidis lahendus. Temp anduri pistik oli lahti lihtsalt natukene.
Ära sõida kunagi kiiremini, kui su kaitseingel lennata suudab!!!