Tahonäidikud - kell ja kilometraaž jäävad põlema

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Chillah
Huviline
Auto: VW Passat 2002.a.
Tahonäidikud - kell ja kilometraaž jäävad põlema

Lugemata postitus Postitas Chillah »

Tere,

Autoks VW Passat b5.5
Sai auto kallal natuke nokitsetud ning juhtmed olid aku pealt mõni aeg maas. Ajal, mil voolujuhtmed akult maas olid, sai veetud võimendile toitejuhe läbi ajukarbi salongi. Peale juhtmete tagasipanekut tekkis probleem. Nimelt jäävad põlema tahol olevad näidikud. Keskkonsoolil olevad näidikud kustuvad kõik ilusti ära. Milles võib viga seisneda? Kas tõesti võis juhuda, et mõni juhe tuli lahti voolujuhtme paigaldamisel? Milles võib viga seisneda, mida pakute? Tänud kõigile, kes viitsivad ideid pakkuda.
Viimati muutis argo, 11 Sept 2012, 01:26, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 43 korda
Tänatud: 198 korda
Kontakt:

Re: Tahonäidikud - kell ja kilometraaž jäävad põlema

Lugemata postitus Postitas R36 »

Kas tuled jäävad põlema süüde sees või väljas?
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

Chillah
Huviline

Kõik töötab ilusti. Kõik tuled armatuuris süttivad ja kustuvad ilusti kui nupust põlema keerata või vastupidi. Kui süüde sees, põlevad kõik asjad nii nagu peab.
Kui süüte välja võtan, jäävad kell ja taho numbrid põlema, kuid valgustus kustub nagu peaks. Autost väljudes ning signa peale pannes, jäävad ikka põlema. Kusagilt välismaa neti lehtedelt lugesin, et see pidigi normaalne olema :S Mina seda väga ei usu, kuna enne pole seda nalja olnud - alati on kõik asjad ära kustunud, kui võtme olen süütelukust eemaldanud. Samas keegi pakkus ka välismaafoorumis, et viga võib olla vigases süütelukus. Ise oletasin, et viga võib olla ajus - äkki vagcomi´ga saab seadistada, kas jäävad põlema või kustuvad. Mida arvate?

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

Sul on täiskõrgusega kompuuter ka kellaplokkis? Keskploki ajus viga olla ei saa, sest siis põleksid ka muud tuled ja viled.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

Chillah
Huviline

Kas selle kindlaks tegemine eeldaks suuremat armatuuri lammutamist rooli ümbert?

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

http://i137.photobucket.com/albums/q239 ... 080011.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Selline on, või on pooliku ekraaniga?

Chillah
Huviline

:D :oops: ei saanud ennist aru. Aga jah sama näidik ning põlema jäävad vaid numbrid.

ylbik
Huviline
Auto: 2.5 TDI

Lugemata postitus Postitas ylbik »

Mismõttes jäävad põlema, kas tausta valgustus?
Kella numbrid ja odomeetri näit jääbki ette, vähemalt minu passatil on nii ja niipalju kui olen näinud on ka teistel nii.

Chillah
Huviline

ylbik kirjutas:Mismõttes jäävad põlema, kas tausta valgustus?
Kella numbrid ja odomeetri näit jääbki ette, vähemalt minu passatil on nii ja niipalju kui olen näinud on ka teistel nii.
Teema selle ümber tiirlebki. Alates viimasest aku maasolekust on mul ka numbri ja odomeetri näit hakanud ette jääma. Enne aga kustus kõik peale võtme süütelukust eemaldamist. Kuna see voolutarbimine on kaunis väike, siis ei näe vajadust hakata viga meeletult otsima. Postitasin selle teema algselt eesmärgiga teada saada, kas tegemist võib olla mingi veaga, kuna mulle tundus kahtlasena, et äkitselt on numbrid armatuuril (kell ja odo) otsustanud põlema jääda kestvalt peale viimast aku maasolekut.

Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

Chillah kirjutas:
ylbik kirjutas:Mismõttes jäävad põlema, kas tausta valgustus?
Teema selle ümber tiirlebki. Alates viimasest aku maasolekust on mul ka numbri ja odomeetri näit hakanud ette jääma. Enne aga kustus kõik peale võtme süütelukust eemaldamist. Kuna see voolutarbimine on kaunis väike, siis ei näe vajadust hakata viga meeletult otsima. Postitasin selle teema algselt eesmärgiga teada saada, kas tegemist võib olla mingi veaga, kuna mulle tundus kahtlasena, et äkitselt on numbrid armatuuril (kell ja odo) otsustanud põlema jääda kestvalt peale viimast aku maasolekut.
Ehk on ajust seadistatav, et ei jää need numbrid ette? Enamustel ongi need numbri ees.

Vasta

Mine “Elektroonika”