Olen aru saanud, et telefoni sidumiseks tuleb sisestada ühenduse kinnitamiseks 16 kohaline turvakood,
mille annab auto pärast seda kui on seadme tuvastanud. Kuidas suudate seda teha napilt loetud sekundite jooksul,
mina pole seda suutnud.
Või on seal mingi nipp?
b6, telefoni ühildamine üle sinihamba.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: +358401715165
- Auto: Passat B7 103kw Bluemotion TDI
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Re: b6, telefoni ühildamine üle sinihamba.
armatuuris näitab seda koodi ikka nii kaua kuni selle telefoni sisestad ja siis ühenda vajutad.
Kunagi pole liiga palju lisvarustust! Kui tunned , et sulle jääb väheks tule ytle , ja panen juurde :) +358401715165. lhallimae@gmail.com
http://mauh-vw.blogspot.fi/
Minu sõbrake annab aega ca.15s. millest 5 kulutab uimane samsungi telefon aru saamaks, et peaks ühilduma hakkama ja
ennem kui jõuan siis numbrid sisestada, kirjutab auto "Authorisatsion failed" ja koristab koodi ekraanilt.
ennem kui jõuan siis numbrid sisestada, kirjutab auto "Authorisatsion failed" ja koristab koodi ekraanilt.
-
- Huviline
- Telefon: +358401715165
- Auto: Passat B7 103kw Bluemotion TDI
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Aga kas sinu samsungikene on android põhiline või tavaline, androidi ei ole ilma rootimise ja häkkimiseta võimalik ühendada. või teine võimalus, ühenduste mälu täis. siis vist tegi ka seda jama.
Kunagi pole liiga palju lisvarustust! Kui tunned , et sulle jääb väheks tule ytle , ja panen juurde :) +358401715165. lhallimae@gmail.com
Lõpuks õnnestus telefon ühendada. Selleks võtsin naise appi, tema luges numbreid ette ca. kümmend korda ja mina sisestasin, näpud muutusid kiiremaks ja voila... ise ka imestasin, kas tõesti?
Eelnevalt oli vanast omanikust kasutajaid kolm, esimese salvestasin üle, seega arvan, et olemasolevate kasutajate arv uute tegemist ei mõjuta.
Telefon on galaxy w, peaks olema android ei rootinud ega hakkinud, kuid ilmselt tuleks seda teha naise xperia`ga sest seda ei leita kui sobilikku telefoni.
Tänan kaasa mõtlejaid!
Eelnevalt oli vanast omanikust kasutajaid kolm, esimese salvestasin üle, seega arvan, et olemasolevate kasutajate arv uute tegemist ei mõjuta.
Telefon on galaxy w, peaks olema android ei rootinud ega hakkinud, kuid ilmselt tuleks seda teha naise xperia`ga sest seda ei leita kui sobilikku telefoni.
Tänan kaasa mõtlejaid!
-
- Huviline
- Auto: BMW i4 M50
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 18 korda
- Kontakt:
Olgu siia infoks veel natuke Androidi, Samsungi ja VW sinihamba omavahelist läbisaamisest:
Alates Android v.4.0.4 on Samsungil uuesti olemas rSAP (Remote Sim Access Profile for BT) tugi ning telefone saab taas ilma lisatarkvarata autoga ühendada.
Samsungi rSAP tugi võeti maha Androidi versioonil 4.0.3 (või oli isegi alates 4 versioonist üldse). Vanema versiooniga Samsungi Android telefonid peaks olema suutelised autoga suhtlema ilma lisatarkvarata.
Mina näiteks ootan praegu, et Samsung lükkaks juba selle 4.0.4 Eestis kättesaadavaks. Saaks ka lõpuks auto ja telefoni ära paaritada. Ei hakka selle softi eest raha välja käima, teades et rSAP tugi niikuinii tagasi tuleb
Alates Android v.4.0.4 on Samsungil uuesti olemas rSAP (Remote Sim Access Profile for BT) tugi ning telefone saab taas ilma lisatarkvarata autoga ühendada.
Samsungi rSAP tugi võeti maha Androidi versioonil 4.0.3 (või oli isegi alates 4 versioonist üldse). Vanema versiooniga Samsungi Android telefonid peaks olema suutelised autoga suhtlema ilma lisatarkvarata.
Mina näiteks ootan praegu, et Samsung lükkaks juba selle 4.0.4 Eestis kättesaadavaks. Saaks ka lõpuks auto ja telefoni ära paaritada. Ei hakka selle softi eest raha välja käima, teades et rSAP tugi niikuinii tagasi tuleb

▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄