Passat 1,9tdi 77kw ressurss

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
lassik
Huviline
Auto: VW Passat 2009a
Passat 1,9tdi 77kw ressurss

Lugemata postitus Postitas lassik »

Tere

Autoks 2009 a alguse passat, mille mootoriks 1,9 77kw diisel. LS pea 200 000km. Kui palju sellel mootoril veel ressurssi olla võib?

Hetkel kohvimasin ei ole, käima läks talvel ka -25ga, õli ei võta.

Küsin, sest mõtlen kas vahetada hoorattas või pigem auto maha müüa ja väiksema ls isend osta.

Tänud teadjatele, kes infot jagavad.
Viimati muutis argo, 11 Sept 2012, 01:44, muudetud 1 kord kokku.

copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Tänatud: 1 kord

Re: Passat 1,9tdi 77kw ressurss

Lugemata postitus Postitas copilot »

kui korralikult hooldad, st õigel ajal õlid, filtrid mis vaja ja õli saab kah sisse korralik, siis moto ise peaks kestma pool milli vabalt, räägitakse isegi millisesr ls ilma jamadeta. Enda 81kw vanakoolikas on reaalselt ls 400tkm, motol surved nagu tehasest välja tulnud. ennem hakkavad muud asjad ära surema aga kõik mis liigub see kulub olenemata kas bena v diisel. Muidugi ma ei tea kas sellele minu masinale on kunagi vb mingit kappremonti tehtud v mitte, aga samas ei taha uskuda. minu käes olnud 100tkm ja teele pole jätnud. Turbo tahab vistist vahetust aga uue sisu saab kah mõistliku hinnaga sest sööb veidi õli ja kõik muu on välistaud.
Kõik oleneb kuidas eelmin omanik hooldanud ja kuidas ise hooldad. Mingit longlife i ära tee. Hiljemalt 15tkm pane uus õli ja filter ja õli muidugi mis vastab selle moto vw PD õli normile. ise küll hakkan õli vahetusele juba 10tkm pealt mõtlema. usun et võid vabalt järgmised 200tkm ära sõitma et motoga endaga midagi hullu juhtuks.
rääkides kahemassilisest hoorattast siis see kõigi VAG diislite probleem olenemata kas 1.9 v 2.0 , manuaal v DSG, võid saada 100tkm sõitnud masina kah millel 10tkm pärast hakkab hooratas häält tegema ja vajab juba vahetust.
Diesel Power KEEPS ME GOING

tobimarg
Huviline
Auto: VW Passat B8.5 Executive
Tänanud: 142 korda
Tänatud: 39 korda

Re: Passat 1,9tdi 77kw ressurss

Lugemata postitus Postitas tobimarg »

Ma mõtlen ka, et ainult seetõttu, et hooratas minekul on ei tasu küll autot maha müüa kui oled üldjoontes autoga rahul. Kunagi ei tea mis saani otsa sattuda võid järgmise auto näol. Kui just ei ole äsja hooratas vahetatud vms ja dokumendid olemas. Ja kui sul sel Passatil see hooratas viimase piiri peal on siis on see potentsiaalsele ostjale ikka väga hästi kõrvaga kuulda. Kuigi ostueufoorias jäävad inimestel enamasti kõik detailid märkamata.

Vasta

Mine “Diislid”