B5 elektriteema
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
B5 elektriteema
Tere.
Mul kadus ära valgustus juhiukse peegliteregulli nuppudest akende regulli nuppudest , lisaks kadus ära ka see helisignaal, mis annab märku, kui tuleb peale unustad. Muidu nupud jne kõik toimib. Kaitsmed kontrollitud, lugesin, et võib korda saada, kui näppida juhiistme mati all olevaid juhtmeid. Mis seal all on (pilte kellelgi?) ja mis seal mida teeb, skeeme kellelgi?
Tänud
Mul kadus ära valgustus juhiukse peegliteregulli nuppudest akende regulli nuppudest , lisaks kadus ära ka see helisignaal, mis annab märku, kui tuleb peale unustad. Muidu nupud jne kõik toimib. Kaitsmed kontrollitud, lugesin, et võib korda saada, kui näppida juhiistme mati all olevaid juhtmeid. Mis seal all on (pilte kellelgi?) ja mis seal mida teeb, skeeme kellelgi?
Tänud
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: B5 elektriteema
Arvatavasti ei lähe sul salongivalgus ka tööle kui ukse lahti teed?
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Salongivalgustus toimib normaalselt. Juhipoolse ukse ühendused ka kontrollitud.. kuidas sellele mati all olevale jutmekarbile üldse ligi saabki muidu?
Viimati muutis Be1st, 03 Sept 2012, 14:56, muudetud 1 kord kokku.
- masuurik
- Huviline
- Auto: QUATTRO 5.
- Tänatud: 2 korda
Aku otsad lahti,siis ukseääres polstrid lahti. Selleks on seal ristpeaga kruvi kapotikangi vahel oleva polstri sees. Plastikust ümmargune punn peal.Selle võtad ära, siis ukseläve polstri tõmbad jõudu rakendades üles ning painutad tagauksest kergelt välja, et segama ei jääks. Ps hästi painduv, kuid hästi murduv. Siis sõidad istme ette.Siinikatted võtad ära. Selleks on tagaistme pool siinide otsas plastiku peal punn, mille eemaldamisel tuleb väike kruvi välja.Sama süsteem mõlemal siinil. Seda kruvipunni on hea nõelaga välja popsatada.PS: osadel variantidel tulevad siinikatted ka ilma kruvi keeramata ära.
Siis sõidad istme täitsa taha. Eemaldad istme eest otsast 13 võtmega keeratavad mutrid või osadel variantidel torx poldid 2 tk.Seejärel võib iste tahta natuke ette ning natuke hooga lükates taha sõitmist ja jookseb siinidest maha.Ühendad istme all 2 pistikut lahti ja tõstad istme välja.Kegitad suhteliselt jäiga vaiba niipalju üles kui võimalik ja paned sobiva pikkusega puutoika või muu pikema esema istme ja põhja vahele, et toimetada saad.
Olen seda tööd teinud 20-30 korda ning suudan selle lahtivõtu protsessi kruvitud siinidega 4 minutiga ära teha:)
Kokku paned siis vastupidises järjekorras.
Siis sõidad istme täitsa taha. Eemaldad istme eest otsast 13 võtmega keeratavad mutrid või osadel variantidel torx poldid 2 tk.Seejärel võib iste tahta natuke ette ning natuke hooga lükates taha sõitmist ja jookseb siinidest maha.Ühendad istme all 2 pistikut lahti ja tõstad istme välja.Kegitad suhteliselt jäiga vaiba niipalju üles kui võimalik ja paned sobiva pikkusega puutoika või muu pikema esema istme ja põhja vahele, et toimetada saad.
Olen seda tööd teinud 20-30 korda ning suudan selle lahtivõtu protsessi kruvitud siinidega 4 minutiga ära teha:)
Kokku paned siis vastupidises järjekorras.
-
- Huviline
- Telefon: 5114080
- Auto: Volkswagen Bora 1.9 Tdi 110kW 4Motion 2002a, Volkswagen Passat 1.9 Tdi 85 kW 4Motion 2000a
- Tänatud: 1 kord
Ära hakka istet välja lõhkuma mõttetu, sõida istmega taha ja ongi kõik pärast paned puuhalu mati alla ja on sul seal ruumi kui palju tegutseda. PS ära unusta vasaku jala toetus kohta ära võtamast, plastmasist piklik jupp\tükk- see käib ära 10 padruni või pulkvõtmega ja lükkad ülesse kui kohe hakkad enda poole ära kiskuma siis on oht alumine ``naga`` ära murda mis tuge paigas hoiab. Selle koha pealt annab põhja matt piisavlt järgi ja jääb sul esiisete ka siinidesse paika.
- masuurik
- Huviline
Minu meelest iste välja on palju parem ja aega ei võta selle väljavõtmine absoluutselt.Matt on küllalt jäik muidu.jalatoe tõesti unustasin mainida.Minule ei meeldin "kuidagimoodi küünitades" remontida.
-
- Huviline
- Telefon: 5114080
- Auto: Volkswagen Bora 1.9 Tdi 110kW 4Motion 2002a, Volkswagen Passat 1.9 Tdi 85 kW 4Motion 2000a
- Tänatud: 1 kord

Viimati muutis tartuvaim, 04 Sept 2012, 10:09, muudetud 2 korda kokku.
- masuurik
- Huviline
Sellessuhtes on sul õigus, et saab...kuidagi. Proovisin sedasi paar korda.Väga tüütu pugemine ja korralikult seal midagi teha on raske. 

Tere. Tänud.
Kuule Masuurik (või keegi veel?) , kas elad Tallinna lähedal? Kui see tõesti sul umbes mingi 10 minti aega võtab, ma sõidaks kohale, mingi 20 e raha ka annaks - kui saaks selle lahti ja siis kokku tagasi ilma vigastamata. Ja uuriks siis juhtmeid, ühendusi natukene seal sees vahepeal.
kas oleks teema
Kuule Masuurik (või keegi veel?) , kas elad Tallinna lähedal? Kui see tõesti sul umbes mingi 10 minti aega võtab, ma sõidaks kohale, mingi 20 e raha ka annaks - kui saaks selle lahti ja siis kokku tagasi ilma vigastamata. Ja uuriks siis juhtmeid, ühendusi natukene seal sees vahepeal.
kas oleks teema
- masuurik
- Huviline
Pole probleem:)
Kontaktid vast leiad ja aja ka vast leiame sobiva. Olen Tallinnas nõmmel.Täna ka üks klubikaaslane tuleb sama asjaga läbi:)
Kontaktid vast leiad ja aja ka vast leiame sobiva. Olen Tallinnas nõmmel.Täna ka üks klubikaaslane tuleb sama asjaga läbi:)