Õlileke

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
--Syncroo
Huviline
Telefon: 51936526
Auto: VW Passat 1.9 81kw
Tänanud: 1 kord

Õlileke

Lugemata postitus Postitas --Syncroo »

Oskab keegi öelda, mis lõdvik võiks olla õlifiltri läheduses ? Kui vaadata õlifiltri kopsikut seal all, siis see lõdivik jääb vasakut kätt. Mäletamistmööda on ta kahe poldiga kinni. Õli muudkui lekib ja lekib. Kas ta võib olla mingi alumine karteri tuulutus vms ? Ise suht võhik ka sel alal, kuna see mu esimene diiselpower :D

Tänud ette igatahes !
Viimati muutis argo, 19 Okt 2012, 00:58, muudetud 1 kord kokku.
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 95 korda
Tänatud: 190 korda

Re: Õlileke

Lugemata postitus Postitas GTI »

Kirjelduse järgi on õlijahuti tihend lekkima hakanud.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
--Syncroo
Huviline

Siin pildil tundub et õlijahuti on õlifiltri taga ( pildil vist bensukas ka ). Kas diislitel siis jahuti eraldi ? http://i56.tinypic.com/1vp5f.jpg

GTI kirjutas:Kirjelduse järgi on õlijahuti tihend lekkima hakanud.
Viimati muutis --Syncroo, 10 Okt 2012, 16:41, muudetud 1 kord kokku.
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 95 korda
Tänatud: 190 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Oleneb konstruktsioonist - ka VR6 -l on eraldi keskmise poldiga kinni. Kui kopsik on väliselt samasugune, siis on jahuti. Soov. vaheta juba mõlemad tihendid ära kui lahti võtad, nad ei maksa midagi, aga jama on sellest palju (eriti kui lööb talvekülmadega õli vahelt välja).
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas copilot »

ma ei tea kuida passati motol, aga G4/bora 1,9 diislitel on pmt õlifiltri kopsiku all 4 kandiline kopsik...käib lahti ühe poldiga keskelt. ja vahetada jah mõlemad tihendid, ei maksa nad pmt midagi...tavaliselt sureb see jämedam tihed(ülemine), minu masinal oli teine juba kõva nagu püksi rihm.
Diesel Power KEEPS ME GOING
Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

Aga kas võib ka see tihend ära surra mis seal mootoriplokki ja jala(kuhu kinnitub õlijahuti ja õlifilter) vahel on?
--Syncroo
Huviline

Ma olekski õlivahetuse koos nende igasugu vidinatega niikuinii enne talve teinud, aga tundub et ta lekib just sealt filtrikopsiku kõrvalt, kus on see lõdvik mis tuleb mootoriplokist välja. Mingi lõdvik, mis on kahe poldiga kinni. Aga ega vist midagi muud ei aita, kui tuleb kuskilt kanal otsida ja ise alla ronida :D

copilot kirjutas:ma ei tea kuida passati motol, aga G4/bora 1,9 diislitel on pmt õlifiltri kopsiku all 4 kandiline kopsik...käib lahti ühe poldiga keskelt. ja vahetada jah mõlemad tihendid, ei maksa nad pmt midagi...tavaliselt sureb see jämedam tihed(ülemine), minu masinal oli teine juba kõva nagu püksi rihm.
Vasta

Mine “Diislid”