Mure käivitamisega.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Mure käivitamisega.
Mure siis selline, et K2ivitades auto ainult suitseb ja lubab, kuid k2ima ei l2he. Kui lasen kellegil auto k2ima t6mmata siis k2ivitub. Kuid t2naseks asi juba nii kaugele edasi arenenud, et olen vist starteri kah juba 6htale omadega lasknud. Kui v6tit keeran k2ib ainult kl6ps. Autoks on 1994 a. Transporter 2.4D mootoriga.
Ise ma autodest midagi ei suurt ei jaga, kuid oletan, et viga v6ib olla kyynaltes. Ja nyyd siis ka vigane starter.|
Kuid ehk leidub siin kedagi kes oskab mulle paremini seletada mida ma peaksin tegema ja mis jupis t2psemalt v6ib viga olla.
Ise ma autodest midagi ei suurt ei jaga, kuid oletan, et viga v6ib olla kyynaltes. Ja nyyd siis ka vigane starter.|
Kuid ehk leidub siin kedagi kes oskab mulle paremini seletada mida ma peaksin tegema ja mis jupis t2psemalt v6ib viga olla.
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Re: Mure käivitamisega.
No kui käivitamisel vaid klõps teeb, siis tasuks kõigepealt aku üle vaadata. Ja selliste sümptomitega kahtlustaks samuti eelsüüteküünlaid.
Sel juhul tuleks pädevasse remonditöökotta pöörduda...RaunoDude kirjutas:Ise ma autodest midagi ei suurt ei jaga
Agu kui natuke ikka jagad, siis lae aku korralikult täis ja proovi kas starter sai terveks, edasi kontrolli kas süüte sisse keeramisel ellsüüte küünaldele toide peale tuleb, kui jah siis keera mõni küünal maha ja kontrolli aku peal kas see hõõguma ka hakkab.
edu
Unustasin mainida seda, et aku on täis. Kuna raadio ja muud elektriga töötavad seadmed neile jagub särtsu.
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Võrdled raadiot jms. väikseid voolutarbijaid diiselmootori käimaajamisega?RaunoDude kirjutas:Unustasin mainida seda, et aku on täis. Kuna raadio ja muud elektriga töötavad seadmed neile jagub särtsu.
-
fatedog
- Huviline
- Auto: Škoda Octavia VRS
Mõõda ära igaksjuhuks,saad teada palju tegelt vunki sees on !RaunoDude kirjutas:Unustasin mainida seda, et aku on täis. Kuna raadio ja muud elektriga töötavad seadmed neile jagub särtsu.
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]

-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Vastus sai ammu valmis, aga sisesta jäi panemata.RaunoDude kirjutas:Unustasin mainida seda, et aku on täis. Kuna raadio ja muud elektriga töötavad seadmed neile jagub särtsu.
See et raadio jne töötab ei tähenda midagi. Starter ringi käimiseks vajab oluliselt rohkem surtsu. Tihtipeale on ka nii, et diiselauto ei pruugi käima minna kui aku nõrk ja aeglaselt ringi käib. Vajab kiiremat ringikäimist ja siis käib hetkega. Samas lahja akuga võid minuteid käiata. Lae jah aku korralikult ära ja proovi siis või suisa uus/uuem korralik aku peale.
Mul 70ah kanti uusi päris mitu müügis, korralike kasutatuid ka mitu, kui peaks huvi olema:
http://www.streetrace.org/foorum/viewto ... 4&t=101028" onclick="window.open(this.href);return false;
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Teil on täiseti õigus, ka aku on vigane. Starter on korras. Auto paar päeva seisnud ja akut kogunud. Nüüd võttis mootori ringi käima, kuid süüdet pole kusagil. Seega jah, küünlad täna vahetusse. Aitäh abi eest.