Kuidas reguleerida seda esituld?

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
soho
Huviline
Auto: Golf 3 '93
Kuidas reguleerida seda esituld?

Lugemata postitus Postitas soho »

Sai siis ostetud tuled.. käisin ka töökojas , et ära reguleerida, aga seal oli ka tööl mingi suht noor tegelinski , kes ei osanud reguleerida..
Nii kõrgust, kui ka suunda.. oleks tänulik , kui keegi oskaks aidata.. enne kui lähen teise töökotta, et siis seal nõu anda, kui jälle ei osata :)

Pilt
Viimati muutis argo, 27 Dets 2012, 09:48, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Re: Kuidas reguleerida seda esituld?

Lugemata postitus Postitas R36 »

Haha, juu jäi tulede reguleerimise tund poisul vahele.
Nägu näed on seal 2 plast vidinat, vot sealt keerataksegi.

Kas neil üldse kaldsuunda saabki reguleerida, pigem lähi ja kaugtule nurga reguleerimine.

Ja veel, et kui pole kõrgusereguleeringut, siis see alumine punn peabki selline olema, seda ei reguleerita, va kui on niipalju reguleeringust väljas, et ei anna tulesid õigetest kohtadest paika reguleerida.
Viimati muutis R36, 31 Okt 2012, 16:43, muudetud 2 korda kokku.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
fatedog
Huviline
Auto: Škoda Octavia VRS

Lugemata postitus Postitas fatedog »

õigem oleks öelda,et tule ülemisel äärel on 2 hammastega korki mida keerata aga neid saab muuta jah ainult üles ja alla ! :mrgreen: 8)
soho
Huviline

Mul suurim probleem ongi see , et näitavad mingi 5m umbes peale seda on suht must maa lol..
Nii, et kui kuskil kõrvalisel maanteel sõidad kott pimedas, siis peab sõitma mingi 50-ga , muidu oht kurvis otse panna :D
Eriti lähitulega..
Oleks vaja valgust kõrgemalt kruttida, aga paistab , et nende plast vidinate kruttimisest pole ka kasu midagi ... Ma mingi 5 minti kruttisin ühte ühes suunas ja ei midagi ei üles ega alla :/

Küsimus ka , et salongis on ka see rullik millega saab tulekõrgust vist reguleerida nagu ma olen aru saanud?
Mis valemiga see töötab?
Viimati muutis soho, 02 Nov 2012, 22:21, muudetud 1 kord kokku.
fatedog
Huviline
Auto: Škoda Octavia VRS

Lugemata postitus Postitas fatedog »

Sul ei töötagi sest pole tuledele järgi ühendatud.Ja neid tulesid ei saa ühendada ka,tuleb osta tuled millel on selline võimalus !

[ Postitus tehtud Android'i kaudu ] Pilt
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Võimalik, et isegi on. Sest kui tal on nupp salongis olemas siis on tal tehasest tulnud ju ka kõrguse regulaator. Nüüd peab kindlaks tegema, kas ta ka tule küljes on(must kopsik).

Antud tuledel on võimalus ühendada tulederegulaator(3 kõrvaga reguleerimis jubin pildi all-paremas nurgas).
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Kasutaja avatar
Max
Veteran
Telefon: 58022214
Auto: VeeDub

Lugemata postitus Postitas Max »

Pildil alumise parema punni keerad välja ja paned sinna asemele tulede kõrguse reguleerimise mootori (tulede korrektor)
Seda tuld annab reguleerida nii paremale-vasakule, kui ka üles-alla. Lähitule reflektor on kaugtule reflektoriga ühenduses - neid ei saa eraldi reguleerida.

See, et sa ühte kruttisid kaua ja midagi ei muutunud, võisid reguleerimise poldi reflektori seest välja keerata - või tehti seda juba enne sind.

Soovitus - võta tuli maha ning uuri seda natukene. Kui põhimõttest aru saad, siis saad reguleeritud kah!
soho
Huviline

Nu ma vana katkise tule , mis maha võtsin seda ka kruttisin , et ehk näeb mis süsteem on , aga eriti nagu sama teema..
Vana tuli muidu peaaegu sama ,mis pildil kujutatud ainult , et see elektri ühendus teine , pidin adapterid vahele ostma...
Ja tule tellimislehel on kirjas , et see on mehaaniline ja elektriline järelikullt peaks saama salongist ka regullida ..
Mis mul on vaja 2-te mootorit või piisab ühest :D kuna mootor maksab 80€ ,, rohkem , kui tuled ise lol
Eks ma vaatan veel paar kohta läbi , ehk saab käsitsi reguleeritud, kui kohalikud ei saaa hakkama , siis vaatan vast VW esindusest ka läbi .. neil jo soodukas aastalõpuni :)
Mul on ka paar lahtist juhet kapotti all .. üks vist on udutule oma , kui ma ei eksi ja teine on ka mingi , millest mul pole õrna aimugi ...jääb vasaku põhitule juurde..
Kus see reguleerimismootor peaks asuma, muidu saaks järgi vaadata, kas on veel peal või on eelmine omanik maha kakkunud :)
Viimati muutis soho, 03 Nov 2012, 02:03, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
argo
Foorumi arendaja
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 51 korda

Lugemata postitus Postitas argo »

Pmt selline asi nagu pildil punase ringi sees.
Pilt
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi
PiltPiltPilt
Vasta

Mine “Elektroonika”