Passati MFD raadio eemaldamine.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- masuurik
- Huviline
- Auto: QUATTRO 5.
- Tänatud: 2 korda
Passati MFD raadio eemaldamine.
Tere.
Pean 2002 aasta passatist MFD raadio koos gps andurite ja süsteemidega eemaldama. Niiviisi, et saaks selle teise autosse komplektselt ümber tõsta.
Pole varem selle raadio tagatoaga kokku puudunud.
Raadio kättesaamine pole probleem. Küsimus selles, kust originaalis gps anduri juhtmestik jookseb ja kuidas ta kinnitatud on? Tuleb ta ilusti tervelt ja kosmeetiliselt kätte saada.
Tõstan ta ümber oma auto peale. Iso pistikud ja raadio pistikud peaks klappima.
Ott
Pean 2002 aasta passatist MFD raadio koos gps andurite ja süsteemidega eemaldama. Niiviisi, et saaks selle teise autosse komplektselt ümber tõsta.
Pole varem selle raadio tagatoaga kokku puudunud.
Raadio kättesaamine pole probleem. Küsimus selles, kust originaalis gps anduri juhtmestik jookseb ja kuidas ta kinnitatud on? Tuleb ta ilusti tervelt ja kosmeetiliselt kätte saada.
Tõstan ta ümber oma auto peale. Iso pistikud ja raadio pistikud peaks klappima.
Ott
Viimati muutis HawkHill, 10 Dets 2012, 08:30, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria
Põhjus: Lisatud kategooria
- HawkHill
- Foorumi administraator
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 85 korda
- Tänatud: 56 korda
Re: Passati MFD raadio eemaldamine.
Kas seal mitte raadio ja selle augu mõõtudega keskonsoolis mingi probleem ei olnud B5 vs. B5.5? Mis mõte on MFD panna, kui GPS kaardid Eestis niikuinii ei tööta ega ka hakka töötama?
- masuurik
- Huviline
Raadio hind nii odav, et selle eest võib tavalise komplekti vähe ägedama vastu vahetada küll.Tal peaks dvd võimalused ja asjad ka sees olema vist. Et ei tahaks niisama neid andureid teise autosse jätta. Kunagi kasvõi müüa tahan, siis hea kui kõik olemas.
Mul B5.5 konsool pandud B5 armatuuri sisse, ei tohiks probleem olla.
Viimati muutis masuurik, 03 Nov 2012, 17:55, muudetud 1 kord kokku.
- HawkHill
- Foorumi administraator
DVD mängija loeb seal ainult kaarte ja raadio ise ei loe isegi CD-si sealt augu kaudu.masuurik kirjutas:Raadio hind nii odav, et selle eest võib tavalise komplekti vähe ägedama vastu vahetada küll.Tal peaks dvd võimalused ja asjad ka sees olema vist. Et ei tahaks niisama neid andureid teise autosse jätta. Kunagi kasvõi müüa tahan, siis hea kui kõik olemas.
- masuurik
- Huviline
Kuidas nendel raadiotel siis cd süsteem lahendatud on? Cd boks pagassis?
Äkki tead, kust ja kuhu sellel gps antenn jookseb?
Pean kaaluma veel, kuid selle hinna eest võtaks ta ära ja müüks edasi kasvõi kui ei sobi.
Pean kaaluma veel, kuid selle hinna eest võtaks ta ära ja müüks edasi kasvõi kui ei sobi.
- HawkHill
- Foorumi administraator
CD-box on pagassis jah. GPS antenn peaks olema ühildatud tavalise raadio antenniga, mis on katusel ja järelikult ka jookseb samast kaudu või lausa samas kaablis eraldi soonena. Ehk keegi, kellel MFD olemas ütleb midagi täpsemalt...masuurik kirjutas:Kuidas nendel raadiotel siis cd süsteem lahendatud on? Cd boks pagassis?
- masuurik
- Huviline
Cd box koos sobiva juhtmestikuga tegelikult olemas. Huvitabgi vaid see, kust tal see antenn anduriga täpsemalt jookseb.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
GPS andur on tal antennijala sees nn"triplex" antenn, sest tegelikult on seal veel GSM antenn ka sees. Jookseb ilmselt koos fm raadio juhtmega, samas olen lugenud, et mõnele jookseb mujalt(võin segi ajada mõne uuema autoga)
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Olen kohanud ka eraldi kaablit GSM/GPS antenni jaoks. Minumeelest ka argo B5.5 l selline kaabel eraldi.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
- argo
- Foorumi arendaja
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 51 korda
Ma ei tea täpselt mis see on ja pole saanud ka aega järge ajada kuhu täpsemalt see kaabel jookseb. Aga usun ka, et see mingi GPSi värk.rako kirjutas:Olen kohanud ka eraldi kaablit GSM/GPS antenni jaoks. Minumeelest ka argo B5.5 l selline kaabel eraldi.
Ja mul Passatil pole ta kindlasti tehase poolt, kuna taga pagaasnikus rattakoopas on teda vist oma 5 meetrit üle ning tehas vist ei annaks sellist ülejääki
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi

Seda MFD raadiot on mõtet vaid siis panna, kui autol on ka originaal DSP (Digital sound protsessor), siis saab selle juhtimise korralikult tööle.