Tere jälle.
Selline küsimus, et kas Golf III GTI 1994 2.0 85kw generaator erineb millegi poolest tavalisest generaatorist? Kuulsin, et minu Golf pidi saama enda pöörded kätte generaatorist vms.
Ettetänades
Marek
Golf III GTI generaator
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: Golf III GTI generaator
Minuteada diislid saavad pöörete signaali genekast aga bensukad süütepoolist või ajust.Golf III kirjutas:Tere jälle.
Selline küsimus, et kas Golf III GTI 1994 2.0 85kw generaator erineb millegi poolest tavalisest generaatorist? Kuulsin, et minu Golf pidi saama enda pöörded kätte generaatorist vms.
Ettetänades
Marek
-
pppp
- Veteran
- Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
- Auto: T***a P***s+
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 17 korda
Vanemad, meh. pumbaga diislid. TDI-del jne tuleb pööretesignaal juba "ajust" nagu bensukatelgi.
-
WildGolf
- Huviline
- Auto: Golf III VR6
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Kas ei või olla selle probleem, et näidikuplokk ei tööta? Selles suhtes, et kui autot vaatama läksin ei olnud sellel generaatorit peal, ütles et tõstis selle enda Golfi peale ja siis tõstis tagasi minu auto peale. Kui proovisõitu tegin siis tahomeeter töötas ja siis mingi aeg enam ei töötanud. Kas mingi pingeregulaatori viga ei või olla vms?