V6 tdi 110kw kütusesüsteem / õhk kütusesüsteemis
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
dub1
- Huviline
- Telefon: 5 8257569
- Auto: Passat b6.. 07a ja T5 multivan 2004
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 12 korda
V6 tdi 110kw kütusesüsteem / õhk kütusesüsteemis
Tere. Kas vastab tõele,et peale kütusefiltri vahetust on vaja õhk välja saada süsteemist?
Ja kas seda saab teha nii,et valad uue filtri täis kütust ja ühendad torud ära ja see järel keerad pihusti torud lahti ja annad süüdet, et tekkinud õhu välja lööks? kui õhk väljas keerad uuesti pihusti torud kinni ja töötab nii nagu enne?
Ja kas seda saab teha nii,et valad uue filtri täis kütust ja ühendad torud ära ja see järel keerad pihusti torud lahti ja annad süüdet, et tekkinud õhu välja lööks? kui õhk väljas keerad uuesti pihusti torud kinni ja töötab nii nagu enne?
Viimati muutis HawkHill, 20 Dets 2012, 17:46, muudetud 2 korda kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
VäikeWürst - VW
- HawkHill
- Foorumi administraator
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 85 korda
- Tänatud: 56 korda
Re: V6 tdi 110kw kütusesüsteem
Kõik kirjeldatu on õige aga pahatihti kipub süsteemist õhu väljasaamine olema keerukas isegi pihustitorusi avades.dub1 kirjutas:Tere. Kas vastab tõele,et peale kütusefiltri vahetust on vaja õhk välja saada süsteemist?
-
Laur
- Huviline
- Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
- Tänanud: 1 kord
Kas tegemist tõesti nii imeliku konstruktsiooniga, et peale filtri vahetust tirib ks pumpa õhu sisse? Pole siiani sellist kohanud. Alati on piisanud kui filter tais kallata. Pole muidugi vag grupi V6 olnud ka. kuid muid diisleid kokku paarkymmend.
M.O.T.T
-
h6bekuul
- Huviline
- Auto: [
- Tänatud: 1 kord
Aga mis ulme pihustid need sellised on, et käiamise peale kütust pritsivad välja, aga õhku mitte? Kas neil on tõesti õhu_väljumise_kaitse peale ehitatud? Miks?
Mitte, et ma midagi teaks diiselmootoritest
-
dub1
- Huviline
h6bekuul kirjutas:Aga mis ulme pihustid need sellised on, et käiamise peale kütust pritsivad välja, aga õhku mitte? Kas neil on tõesti õhu_väljumise_kaitse peale ehitatud? Miks?
Seda tahaks minagi teada, mis süsteem nendel pihustitel on,et peab lahti keerama, kui tahad õhku välja saada..
VäikeWürst - VW
-
dub1
- Huviline
Õhk kütuse süsteemis
Noo nii.. Antke abi
Sai siis ära vahetatud kütuse filter ja sai ka õhutatud seda läbi pihusti torude... aga käima ikka ei saa..
tegu on siis v6 2.5 110 kw diisliga, 99a(passat).
Andke abi mida teha ja mida veel üle kontrollida, et saaks homme päeval tegema hakkata, kuna vaja auto käima saada nädalavahetuseks.
Ise hetke seisuga olen teinud nii, et panin uue filtri ja täitisn filtri ära sealt tagasi voolu avast(sisse läks diislit mingi 700-800ml), valasin selle filtrist mineva toru , mis läheb pumpa diislit täis. Keerasin pihustite torud lahti ja lasin sealt õhku välja(starterit andes). Aga käima ikka ei lähe.. ja ei luba ka. aa ja aku sai ka tööautolt võetud, mis on umbes nädal vana(hetkel tõin tuppa laadima)..
Kas paagis on ka mingine pump? Kui jah, siis mis selle ülesanne on?
Sai siis ära vahetatud kütuse filter ja sai ka õhutatud seda läbi pihusti torude... aga käima ikka ei saa..
tegu on siis v6 2.5 110 kw diisliga, 99a(passat).
Andke abi mida teha ja mida veel üle kontrollida, et saaks homme päeval tegema hakkata, kuna vaja auto käima saada nädalavahetuseks.
Ise hetke seisuga olen teinud nii, et panin uue filtri ja täitisn filtri ära sealt tagasi voolu avast(sisse läks diislit mingi 700-800ml), valasin selle filtrist mineva toru , mis läheb pumpa diislit täis. Keerasin pihustite torud lahti ja lasin sealt õhku välja(starterit andes). Aga käima ikka ei lähe.. ja ei luba ka. aa ja aku sai ka tööautolt võetud, mis on umbes nädal vana(hetkel tõin tuppa laadima)..
Kas paagis on ka mingine pump? Kui jah, siis mis selle ülesanne on?
Viimati muutis argo, 20 Dets 2012, 17:36, muudetud 2 korda kokku.
VäikeWürst - VW
- HawkHill
- Foorumi administraator
Re: V6 tdi 110kw kütusesüsteem / õhk kütusesüsteemis
Järelikult on õhk sees pumba ees torus ja senikaua, kui toru pole kütusega täitunud ei toimu mingit käivitumist.
Minu auto on muide käivitumise kohapealt absoluutne poole pöörde pill. Samast kui kütusefiltrit on vahetatud, siis viimati kulus remondimeestel 2 tundi käivitamiseks. Ja need remondimehed ei olnud mingid suvavennad, vaid olid muide töötanud aastaid Saksa Autos. Pärast kahte tundi jamamist sai mul kõrini ja andsin neile käsu kasutada käivitusabi aerosooli. Kuna automaatkasti puhul on selle kasutamine aga ohtlik (mootor võib kõige halvemal juhul detoneerima minna ja pilbasteks lennata), siis lasin neil õhufiltri käivitamiseks välja võtta ja suure kaltsu valmis hoida, et vajadusel sisselaskes õhu pealevool peatada. Käsikastiga viimast probleemi ei tohiks olla, kuna selle saab vajadusel ka käigu ja siduriga seisata.
Pärast seda operatsooni käivitus auto minuti jooksul, algul natuke turtsudes. Ning edasi oli jälle endine "paugupill" käivituse seisukohalt.
Olen kuulnud ka teisest meetodist , mida kasutakse õhu eemaldamiseks süsteemist ja see seisneb kütusepaaki ülerõhu tekitamises.
Minu auto on muide käivitumise kohapealt absoluutne poole pöörde pill. Samast kui kütusefiltrit on vahetatud, siis viimati kulus remondimeestel 2 tundi käivitamiseks. Ja need remondimehed ei olnud mingid suvavennad, vaid olid muide töötanud aastaid Saksa Autos. Pärast kahte tundi jamamist sai mul kõrini ja andsin neile käsu kasutada käivitusabi aerosooli. Kuna automaatkasti puhul on selle kasutamine aga ohtlik (mootor võib kõige halvemal juhul detoneerima minna ja pilbasteks lennata), siis lasin neil õhufiltri käivitamiseks välja võtta ja suure kaltsu valmis hoida, et vajadusel sisselaskes õhu pealevool peatada. Käsikastiga viimast probleemi ei tohiks olla, kuna selle saab vajadusel ka käigu ja siduriga seisata.
Pärast seda operatsooni käivitus auto minuti jooksul, algul natuke turtsudes. Ning edasi oli jälle endine "paugupill" käivituse seisukohalt.
Olen kuulnud ka teisest meetodist , mida kasutakse õhu eemaldamiseks süsteemist ja see seisneb kütusepaaki ülerõhu tekitamises.
Viimati muutis HawkHill, 20 Dets 2012, 19:38, muudetud 3 korda kokku.
-
dub1
- Huviline
Millist pumba ees olevat toru mõtled? seda mis on läbipaistev?
Lisan ka selle,et tegu on ATM kastiga,, ehk siis käima tõmbamiine jääb ära
Lisan ka selle,et tegu on ATM kastiga,, ehk siis käima tõmbamiine jääb ära
Viimati muutis dub1, 20 Dets 2012, 18:12, muudetud 1 kord kokku.
VäikeWürst - VW
- HawkHill
- Foorumi administraator
Jah ja isegi kui torus on kütus näha ei tarvitse seda olla veel pumba ees.dub1 kirjutas:Millist pumba ees olevat toru mõtled? seda mis on läbipaistev?
-
dub1
- Huviline
Ja selle saab välja mis moodi? pihusti torud ikka lahti keerata ??HawkHill kirjutas:Jah ja isegi kui torus on kütus näha ei tarvitse seda olla veel pumba ees.dub1 kirjutas:Millist pumba ees olevat toru mõtled? seda mis on läbipaistev?
Ja kas paagis on mingit pumpa? sest kohati tundub,et midagi seal undab
VäikeWürst - VW
- HawkHill
- Foorumi administraator
Paagis on pump aga selle ülesande kohta on netis levinud 2 versiooni:
1. Pump on paagis kütuse ühest asukohast teise pumpamiseks.
2. Pump tekitab siiski mingi väikse surve ka kütusetorustikku.
Kumb väide on VP44 küttesüsteemi puhul 100% õige kahjuks ei tea.
Kui keegi teab kindlalt, siis andke ka siia teada.
Käivitamisel olid jah pihustid vahepeal lahti õhutamiseks...
1. Pump on paagis kütuse ühest asukohast teise pumpamiseks.
2. Pump tekitab siiski mingi väikse surve ka kütusetorustikku.
Kumb väide on VP44 küttesüsteemi puhul 100% õige kahjuks ei tea.
Kui keegi teab kindlalt, siis andke ka siia teada.
Käivitamisel olid jah pihustid vahepeal lahti õhutamiseks...
Viimati muutis HawkHill, 20 Dets 2012, 18:22, muudetud 1 kord kokku.
-
dub1
- Huviline
Üks asi mis mul veel meelde tuli on see,et kui käian autot, siis sealt läbipaistvast voolikust kütus läheb pumpa aga kui jätan mootori seisma(ehk siis ei käivita) vajub kütus tagasi filtri poole... Ehk siis ikkagi on õhk sees pumbas ja see surub kütuse tagasi filtri poole??? vähemalt minu loogika selline,et kütusel on vastu surve....
VäikeWürst - VW
- HawkHill
- Foorumi administraator
Pigem arvaks, et pump pole suuteline süsteemisolevat õhku ise edasi liigutama.dub1 kirjutas:Üks asi mis mul veel meelde tuli on see,et kui käian autot, siis sealt läbipaistvast voolikust kütus läheb pumpa aga kui jätan mootori seisma(ehk siis ei käivita) vajub kütus tagasi filtri poole... Ehk siis ikkagi on õhk sees pumbas ja see surub kütuse tagasi filtri poole??? vähemalt minu loogika selline,et kütusel on vastu surve....
Normaalolekus ei vaju kütus pumba ees tagasi.
Üldiselt ma Sinu auto puhul väga ei panustaks enam normaalsele käimasaamisele lihtsalt starteri ja akuga. Tookord kui mul mootorit käivitati oli tegu väga tugeva ja uue akuga aga tulemus oli ikkagi null.
Viimati muutis HawkHill, 20 Dets 2012, 18:56, muudetud 1 kord kokku.
-
dub1
- Huviline
Kui homme korda ei õnnestu saada, siis tuleb ikka treila tuua ja töökkotta viia
VäikeWürst - VW
- HawkHill
- Foorumi administraator
Kui julged võid proovida eespool kirjeldatud meetodit aga mitte liialdades aerosooliga. Parem kui keegi annab starterit ja samalajal teine laseb tundega kergeid surakaid filtrisse. Ega remondimehed ka palju muud imet teha saa arvatavasti, juhul kui enne auto käivitus ikka normaalselt.dub1 kirjutas:Kui homme korda ei õnnestu saada, siis tuleb ikka treila tuua ja töökkotta viia
-
dub1
- Huviline
Enne neid külmasid polnud viga midagi, ainult aku oli nõrk.. tulid eile külmad ja enam ei käivitunud, ja tuli mõte,et vahetan filtri ära, kuna võib filter jääs olla..... Tagant järgi oleks võinud lasta seda teha hoopis töökojas
VäikeWürst - VW
- HawkHill
- Foorumi administraator
Käivitusprobleemid võivad külmaga olla ka vigastest eelsüüte küünaldest aga mul piisas probleemideks kunagi ka natuke nõrgast akust, mis vedas küll mootorit ringi aga mitte piisavalt aktiivselt. Diiselmootor tahab käivitamisel ikka väga järsku tõmmet alguses.dub1 kirjutas:Enne neid külmasid polnud viga midagi, ainult aku oli nõrk.. tulid eile külmad ja enam ei käivitunud, ja tuli mõte,et vahetan filtri ära, kuna võib filter jääs olla..... Tagant järgi oleks võinud lasta seda teha hoopis töökojas
-
h6bekuul
- Huviline
See, kui pump on õhu mulli sees, on loogilisem, et pump ei hakka pumba tööd tegema. Äkki on abi, kui tekitad väikse surve paaki ja samal ajal ketrad starteriga?
-
dub1
- Huviline
5 kordse maja ees see kahjuks suht võimatu :S pole kompressorit võttah6bekuul kirjutas:See, kui pump on õhu mulli sees, on loogilisem, et pump ei hakka pumba tööd tegema. Äkki on abi, kui tekitad väikse surve paaki ja samal ajal ketrad starteriga?
VäikeWürst - VW
-
h6bekuul
- Huviline
dub1 kirjutas:5 kordse maja ees see kahjuks suht võimatu :S pole kompressorit võttah6bekuul kirjutas:See, kui pump on õhu mulli sees, on loogilisem, et pump ei hakka pumba tööd tegema. Äkki on abi, kui tekitad väikse surve paaki ja samal ajal ketrad starteriga?
Ma kunagi tegin nii, et ise puhkusin paaki ja lasin teisel käivitada. Toimis
-
dub1
- Huviline
aaa kas nii ei saa,et puhuda tagasivoolu voolikust paaki? 
VäikeWürst - VW
-
dub1
- Huviline
h6bekuul kirjutas:dub1 kirjutas:5 kordse maja ees see kahjuks suht võimatu :S pole kompressorit võttah6bekuul kirjutas:See, kui pump on õhu mulli sees, on loogilisem, et pump ei hakka pumba tööd tegema. Äkki on abi, kui tekitad väikse surve paaki ja samal ajal ketrad starteriga?
Ma kunagi tegin nii, et ise puhkusin paaki ja lasin teisel käivitada. Toimis
Suured tänud sulle H6bekuul
Ühesõnaga minu puhul aitas see, et uus filter kütet täis koos pumpa mineva voolikuga ja väike surve paaki sisse ja korralikult laetud akut vaja
Viimati muutis dub1, 21 Dets 2012, 11:51, muudetud 1 kord kokku.
VäikeWürst - VW