Passat B5 klappvõtme kesklukk.

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
GWallace
Huviline
Auto: Citroen Jumper '16

Passat B5 klappvõtme kesklukk.

Lugemata postitus Postitas GWallace »

Tervist foorumlastele,

Olen hädas enda masina klappvõtmega, mille kesklukk ei taha puldist töötada. Kuna soetasin VAG kaabli(11.30), siis olen proovinud juba selle abil autoga "tuttavaks teha". Senimaani pole õnnestunud. Kustutasin ka puldimälu ära ja üritasin uuesti - ikka ei midagi.
Pult on mul kahe-nupuline ehk vanem. Kahjuks tollel pole seda punast märguande nuppu, et kas pult üldse reageerib.

Olemas:
1)VCDS kaabel ja läpakas
2)Klappvõti ning tavaline võti

Kas keegi oskab veel mingeid variante soovitada? Ühtlasi sooviks veel küsida, et kuidas ma tean kas mu autol immo peal on?
Vabandust, kui viimane küsimus väga rumal. :)
Viimati muutis argo, 29 Dets 2012, 17:55, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda
Tänatud: 61 korda

Re: Passat B5 klappvõtme kesklukk.

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

Kas immo tuli süttib süüte sisse keeramisel paariks sekundiks ning kas diagnostikat tehes on immo plokki andmed olemas?
GWallace
Huviline

Jap, minu mäletamist mööda süttib küll. Siis vist olemas.

E: Kui lihtsalt süüdet vajutan, siis ikka ei sütti. Aga kui diagnostikat tegin, siis IMMO plokki läks.
Viimati muutis GWallace, 29 Dets 2012, 18:13, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04

Kui immo plokki läks ja andmed ka olemas olid (immo ploki kood jms.) siis on ikka olemas.
GWallace
Huviline

Kui teen, siis kontrollin üle kas andmeid näitas. Ei mäleta peast hetkel. Midagi Immo viskas ette, aga kas ta need andmeid ka diagnostis, seda ei mäleta.
Kas immo võib segada ka selle puldi kesklukku?
Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator

Ei usu, sest immol pole minuteada mingit muud ülesannet kui kontrollida immo kiibi olemasolu. Pead muidugi ei julge anda.
Laur
Huviline
Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Laur »

http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=77&t=87105" onclick="window.open(this.href);return false;
ehk on abi.
Mul kusagil üks vanem 2 nupuga pult ka.
M.O.T.T
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Oot räägi, kas ei saa immoga tööle või kesklukuga tööle?
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
GWallace
Huviline

Üritasin algul välja selgitada, kas mul üldse immo on. Nii see sai kindlaks tehtud, et peaks ikka olema, kuna süüte sissekeeramisel ilmub nähtavale. Aga soov on mul selline, et saada kesklukk puldist tööle. Ehk vajutan nupule, siis uksed lahti jne. Immo olemasolu pole esmajärguline.
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Kaabliga kanal 46 - Central convience. Sealt 10 - Adaption siis nooltega channel 000, test ja save. Nüüd nooltega channel 001 ja nooltega kastist mitu pulti läheb, test ja save. Nüüd vajutad igal puldil lahtilukustamis nuppu ja peaks käima piiks ja suunad vilkuma.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

See pult on üldse kunagi toiminud või ei? Kui ei siis, pigem esimese hooga kahtlustaks pulti. Alati loomulikult ka võimalus, et comfortmoodul rikkis. Kui sul veel ainult üks pult ka, siis on tõesti katse läbiviimine raske.
Kui aga puldi ja auto kokkukäimine pole kindel ka veel, siis seda enam kahtlane. Ideepoolest on mul ka 2 kahenupulist pulti 99 aastat üle, mis kindlasti töökorras, vähemalt aasta tagasi olid. Kuna endal oli anyway lisasigna pandud, siis pulte ma tegelt pole juba 2a kasutanud, aga aasta tagasi üritasin 2002 tehnikaga siduda, mis mootorivahetusega peale sai ja see teema enam kokku ei käinud.
Alternatiiv on sul panna üldse uus signa peale, sest tehaseomade turvalisus on nagu on, seda teab vast iga varas. Keera aga ukselukk puruks ja juba ongi tehasesigna ka maas (või lisasigna mida originaalpuldist juhitakse). Siit saaksid klappvõtmega signa http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... oode=32735" onclick="window.open(this.href);return false; või kui signa osa nii vanal autol oluliseks ei pea siis on ka keskluku juhtimine pakkuda: http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... oode=12696" onclick="window.open(this.href);return false; siin ka päris mitmeid klappvõtme valikuid (näiteks viimane nr 70 on suht populaarne).
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
GWallace
Huviline

(ätt) Golfi_vend - proovisin jah seda samamoodi, aga tuled ei vilgutanud. Olen juba mitmeid erinevaid variante katsetanud. Aga ei midagi.

(ätt) dellu - suur aitäh selle kõige selgitamise eest. Kas viimasel võtmel siis kogu kompott ongi 32€? Nagu selle eest siis saan klappvõtme, mis "liigutab" kesklukku ja pean laskma võtmetöökojas enda masina võtme maha kopeerida?
dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Jah täpselt nii, muu osa kirjelduse panin PSi.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Vasta

Mine “Elektroonika”