Olen veidi palju hädas oma isendiga. Väga pirtsakaks läinud. Suvel tegime turbovahetuse, õlid ja filtrid said ka vahetatud. Nüüd läks puruks turbo tagasivoolutoru, mootorist tuli rämedat põrinat ja sinist tossu (nüüd enam ei tule, vaid kärsakat, kui kohapeal auto käib, ehk sellest, et mootor suht õline alles), selle vahetasime samuti ära. Panime uue õli ja filtri. Kes ütleb, et täissünt ja kes ütleb, et nii vanale pool sünt, siis ma olen pannud täissünteetilist õli. Kui toru sai vahetatud, kadus nagu turbol jõud. Pöörded tõusevad kiirendamisel palju kiiremini, kui kiirus. Ühesõnaga kiirus ei jõua pööretele järgi. Ei oska täpsemalt seletada, selleks peab nagu olema oma auto juht, et mõista.
Auto ei kiirenda, vappub või nö raputab kohapeal, aga õrnalt ja kiirendades on jõud nullilähedane. Hull seis oli eile, kui auto kiirus üle 50 ei läinud, pöörded, aga tõusid ja tõusid, kiirus jäi paigale, käik oli kolmas, neljandaga ei andnud midagi teha. Sain palju tagasisidet, et asi võib olla kütusefiltris, vahetasime selle ära, asi parem, aga jõudu ikka ei ole, et minna. Istu nagu turbota autos, mis ka veel rikki läinud. Õli leket samuti ei ole.
See mind ei huvita, et kas on hea või halb mootor, mind huvitab probleemile lahenduse leidmine.
Ise olen mõelnud, et ju siis see turbo läbi, aga kas see raputab autot või? Siis on pakutud küünlaid, pritsungid, süütepool.. Kuna ma naine, siis olen ma suht pees omadega juba. Ma jagan matsu, aga nüüd on juba tupik. Homme püüan diagnostikasse saada, kuid praegu ei anna mõistus rahu.
Täna ma ei maga ka.
Kui on ettepanekuid, mida teha, proovida, vaadata, siis ootan teateid.
Aitäh teile, kes kaasa mõtlete!
Lugupidamisega,
M