Golf 3 tulede summer

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
tarmot
Huviline
Auto: CLK 55 amg, S3 8P REVO & Freemont

Golf 3 tulede summer

Lugemata postitus Postitas tarmot »

Kas keegi on süsteemi eemaldanud ja oskab nõu anda kuidas seda kõige lihtsamini teha saaks?
Nimelt kui autol põlevad esituled ning avada juhiuks, kostub armatuurist rõve pinisemine.
Kui sul on tarvis mõnd eksklusiivsemat või rariteetsemat varuosa / jubinat (veljed, istmed-polstrid, tuuningujubiad) siis võib pöörduda minu poole (vt. minu asukohta).

nismo
Huviline
Re: Golf 3 tulede summer

Lugemata postitus Postitas nismo »

lammuta armaturi natuke,seal rooli läheduses kuskil on see piniseja,võtad pistiku tagant ja korras.

Kasutaja avatar
TiitRE
Huviline
Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
Tänanud: 59 korda
Tänatud: 93 korda

Lugemata postitus Postitas TiitRE »

tarmot kirjutas:Kas keegi on süsteemi eemaldanud ja oskab nõu anda kuidas seda kõige lihtsamini teha saaks?
Nimelt kui autol põlevad esituled ning avada juhiuks, kostub armatuurist rõve pinisemine.
Peabki rõvedalt pinisema, märku andmiseks, et ära unusta tulesi põlema, kui süüde väljas ja autost lahkud :lol:

Kasutaja avatar
Mattias
EVWK juhatus
Auto: G3 1.8T,Passat B5.5 1.9TDI
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 51 korda

Lugemata postitus Postitas Mattias »

Minu golfil oli see piniseja releedeplokis lihtsalt üks relee. Numbrit praegu ei mäleta, aga selle leiab kergelt üles - kui ta parajasti piniseb, siis katsudes saab sellest hästi aru.
G3 1.8T teema | Disain ja muud tegemised: UnitedDesign&Code | Ühel õigel autohuvilisel on pool autot koguaeg toas.

Vasta

Mine “Kere & Sisu”