Kas keegi on süsteemi eemaldanud ja oskab nõu anda kuidas seda kõige lihtsamini teha saaks?
Nimelt kui autol põlevad esituled ning avada juhiuks, kostub armatuurist rõve pinisemine.
Golf 3 tulede summer
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
tarmot
- Huviline
- Auto: CLK 55 amg, S3 8P REVO & Freemont
Golf 3 tulede summer
Kui sul on tarvis mõnd eksklusiivsemat või rariteetsemat varuosa / jubinat (veljed, istmed-polstrid, tuuningujubiad) siis võib pöörduda minu poole (vt. minu asukohta).
Re: Golf 3 tulede summer
lammuta armaturi natuke,seal rooli läheduses kuskil on see piniseja,võtad pistiku tagant ja korras.
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Peabki rõvedalt pinisema, märku andmiseks, et ära unusta tulesi põlema, kui süüde väljas ja autost lahkudtarmot kirjutas:Kas keegi on süsteemi eemaldanud ja oskab nõu anda kuidas seda kõige lihtsamini teha saaks?
Nimelt kui autol põlevad esituled ning avada juhiuks, kostub armatuurist rõve pinisemine.
- Mattias
- EVWK juhatus
- Auto: G3 1.8T,Passat B5.5 1.9TDI
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 51 korda
Minu golfil oli see piniseja releedeplokis lihtsalt üks relee. Numbrit praegu ei mäleta, aga selle leiab kergelt üles - kui ta parajasti piniseb, siis katsudes saab sellest hästi aru.
G3 1.8T teema | Disain ja muud tegemised: UnitedDesign&Code | Ühel õigel autohuvilisel on pool autot koguaeg toas.