laadimine 1,6d 40kw
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
laadimine 1,6d 40kw
milles on asi kui peale käivitamist ei hakka genekas kohe korralikult laadima, vaid kui tuure vähe vajutada?
harjad või tablett? või on asi selles nõrkvoolujuhtmes, mis sinna geneka külge läheb?
harjad või tablett? või on asi selles nõrkvoolujuhtmes, mis sinna geneka külge läheb?
Re: laadimine 1,6d 40kw
Viga peaks olema nõrkvoolujuhtmes/selle ahelas, tolle kaudu toimub ergutuse andmine.
Viimati muutis mart77, 16 Veebr 2013, 15:13, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Kas selles mõttes ei hakka korralikult laadima, et laadimise märgutuli armatuuris jääb hõõguma ja kui gaasi anda, siis kustub ära?
Sellist asja põhjustas mul kulunud harjad.
Sellist asja põhjustas mul kulunud harjad.
Armatuuris aku tuli pole seal kunagi põlema läinud, aga on aru saada kas laeb või ei, kui kojamehed või vent vmt. tööle panna on kohe näha.
Ta võib peale käivitamist isegi kohapeal soojaks minna, aga ikkagi tuure andes hakkab voolu rohkem olema ja jääbki rohkem. kuni järgmise käivitamiseni.
Ps kui vaikselt ära sõita, ilma tuurita, siis ei pruugi enam käivitamise jaoks jätkuda.
Kust kohast see ergutusvool tulema hakkab?
Harjad võib üle kontrollida küll, aga ma arvan, et siis ta ei laeks õieti üldse.
Ta võib peale käivitamist isegi kohapeal soojaks minna, aga ikkagi tuure andes hakkab voolu rohkem olema ja jääbki rohkem. kuni järgmise käivitamiseni.
Ps kui vaikselt ära sõita, ilma tuurita, siis ei pruugi enam käivitamise jaoks jätkuda.
Kust kohast see ergutusvool tulema hakkab?
Harjad võib üle kontrollida küll, aga ma arvan, et siis ta ei laeks õieti üldse.
Viimati muutis spirt, 17 Veebr 2013, 11:04, muudetud 1 kord kokku.
(no,. võttis aega, mis ta võttis aga..)mart77 kirjutas:Aga kas süüte sissekeeramisel(ei käivita) akutuli süttib?
akutuli ei sütti
kuidas see harilikult on?
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Pirn läbi, juhe katki, genekast seest midagi viga.
Pane otse vool geneka ergutus ahelale, sinine juhe märgisega D+
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
mõtlengi, et paneks otse aga mis D+golfi_vend kirjutas:Pirn läbi, juhe katki, genekast seest midagi viga.
kusagil peab olema koht kust ma 12voldi asemel saan selle paar volti, mida seal vaja on
niiet otse akupealt?
Viimati muutis spirt, 25 Veebr 2013, 20:36, muudetud 1 kord kokku.