KIIRE!! Golf IV istmekatted puhtaks

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
oudmax
Huviline
Auto: Volkswagen Golf 1.9 66kw
KIIRE!! Golf IV istmekatted puhtaks

Lugemata postitus Postitas oudmax »

Tere!
Kakkusin autost istmed välja ja teha istmetele korralik pesu, kuidas keegi soovitab ja millega oleks kõige mõistlikum ja odavam.
Kas on mõtekas üldse riie istmete ümber ära võtta ja pesumasinasse panna?, Soovitage midagi head, ja kui soovitab keegi et katted pesumasinasse, paluks ka soovitav juhend istme katete eemaldamiseks :)
Parimatega!

Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda
Tänatud: 61 korda

Re: KIIRE!! Golf IV istmekatted puhtaks

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

Mina prooviksin kindlasti Tuff-Stuff´iga, sest laepolstri pesul andis see väga hea tulemuse. Kõige etem vist oleks tõesti riie ära võtta ja pesumasinasse panna aga pole ise ka õpetust leidnud.

Pealik
Huviline
Auto: Audi Allroad BiT 2014, Skoda Octavia RS 2009, MB 300CE 1988

Lugemata postitus Postitas Pealik »

Vaevalt istmete riie äravõtmiseks mõeldud on. Ise olen istmed välja võtnud, leotanud ja igasugu ettejuhtuva keemiaga (vanish, fairy jne) puhastanud ja survepesuriga loputanud. Kui märjaks ei taha teha aitab Tuff-Stuff ja muud analoogsed vahud.

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 43 korda
Tänatud: 198 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Jagage keegi Tuff-Vuff kasutujuhist omast kogemusest. Proovisin küll lae peal aga ikka jäi selline must käkk sealtkohast kust tegin ja ilmselt läks hullemaks, või ehk siis on mul lagi nii must autol...
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

See laepolster mida sai pestud oli ka päris must. Kõigepealt sai paks vahukiht peale kantud ja siis vana käterätikuga ära pühitud, enamus hallitust ja mustust jäi käterätiku külge. Siin teema lõpus ka pildid tulemusest ja sellest kui must oli.
Viimati muutis J.Aru, 18 Apr 2013, 06:23, muudetud 1 kord kokku.

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Tuff-stuffiga tegin ka mina laepostrit ja jäi samuti väga hea. Aga kulub seda hea tulemuse saamiseks üksjagu. Kui laike teed, siis ei saagi hea, üleni tuleb teha. Mina tegin nii, et lasin samuti TS peale ja siis tõmbasin a la nõudepesu svammiga üle. Heleda svammi pealt ilusti näha kas on veel must või ei. Mina loputasin svammi koguaeg jooksva veel all pea iga paari tõmbe järel. Siis jälle uus kiht peale ja kuni svam enam ei määrdu.
Istmed olid minul nii määrdunud, et tuff-stuffiga ei saanud head asja. Esiistmed lammutasin lahti ja läksid pesumasinasse. Mingit raketiteadust seal ei ole. Traadid vahelt välja, märgista enda jaoks asukohtade järjekord ära. Tagaistme sain tuff stuffiga enam vähem, aga mitte nii hea kui esiistmed. Samas olid need ikka nii määrdunud ka, et anna olla.

Stiilinäide:
Enne:
Pilt

Pärast:
Pilt
Tagaiste, see küll peale aastat kasutamist ka (aga eks ma olen üritanud seda sisu puhtsana hoida ka, sõpra laevale viies ei lubanud tal isegi spordikotti taha visata jne/sai iste alla lastud selleks):
Pilt
Viimati muutis dellu, 19 Apr 2013, 10:12, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Vasta

Mine “Kere & Sisu”