V6 2.5 ei käivitu igakord ilusti.

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
heix25
Uustulnuk
V6 2.5 ei käivitu igakord ilusti.

Lugemata postitus Postitas heix25 »

Viimased kaks päeva on imelik olnud. Täitsa suvalisel hetkel peab kaua käivitama ja kui lõpuks käima läheb siis rapub ja käib ebaühtlastel pööretel kuskil 10 sekundit, peale seda jääb täiesti sujuvalt käima. Jällegi teinekord läheb sujuvalt käima. Ei olene kas mootor on soe või külm. Ja enamasti läheb ilusti käima. Oskab keegi suuna anda mida vaadata?
copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.

Re: V6 2.5 ei käivitu igakord ilusti.

Lugemata postitus Postitas copilot »

Õhk küttesüsteemis :roll:
Diesel Power KEEPS ME GOING
dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Re: V6 2.5 ei käivitu igakord ilusti.

Lugemata postitus Postitas dellu »

Pikalt käiamise puhul vaata esimese asjana pihustite tagasivool üle, kuna ma viimasel ajal päris paljude 2.5-ga kokku puutunud, siis mitmel on olnud probleem, et tagasivool lelib. Kui klapikambrikaaned pihusti juurest märjad, siis see kindlasti tunnuseks sellest. Seetõttu ka õhk sealt sisse saab seismisel. Ostad a la Fixusest paar meetrit kütust kanntavad vastava mööduga voolikut ja ongi elu jälle lihtsam. Ainult maha võttes ole ettevaatlik, need pihusti külge kinnituvad otsikud ei ole kõige tugevamad. ma olen neid aegade jooksul mitmeid ära lõhkunud nii mõnelgi autol. Õnneks on alati olnud doonormasinaid, kust neid võtta ja kui hätta jääd leian sulle ka :).
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Vasta

Mine “Diislid”