Passat B6 ekraan/navi

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
TFM
Huviline
Passat B6 ekraan/navi

Lugemata postitus Postitas TFM »

Küsimus siis selles, et kas Kenwood on järelpaigaldatud meeda-center või on see mingis paketis?
http://www.auto24.ee/used/1087240" onclick="window.open(this.href);return false; - sellel eksemplaril on see olemas. Lisaks olen veel näinud B6 masinatel sellist ekraani.
Kui on järelpaigaldatud, kas tasuks selle toimimist karta? A'la, mingid settingud-määrangud ei tule autoseadistusel nähtavale? Kuidas toimib rehvirõhukontroll? Ekraanil kuvakatse seda muidu?
maamõõtmine.ee - maamõõdutööd

LabeL
Huviline
Auto: Passat 2,0tdi 2011
Tänanud: 4 korda

Re: Passat B6 ekraan/navi

Lugemata postitus Postitas LabeL »

See sul kindlasti järelpaigaldatud. Paistab, et sellel roolinuppe pole, kelladele ei pruugi raadio infot kuvada (ma pole kindel kas ilma roolinuppudeta seda üldse kuvab). Ekraanil rehvirõhku ei kuvata, sellel masinal peal kaudne rehvirõhu kontroll, ehk toimib läbi ABS-i (võrdleb rataste pöörlemise kiirust) ja kui seal mingi ebakõla, siis sütib armatuuris vastav tuluke.

Auto toimimist selles seades ilmselt originaalmaki puudumine ei mõjuta, küll aga ei saa sa lisada näiteks OPS-i, tahavaate kaamerat, uuemat kliimapaneeli (juhul kui selline soov üldse oleks :D ) Kui on originaal tel. moodul, siis ei pruugi see toimetada selle makiga.

Kui plaanid roolinupud lisada, siis need saad toimima, kui paigaldada vastav interface.
Viimati muutis LabeL, 09 Mai 2013, 10:58, muudetud 1 kord kokku.

TFM
Huviline

Lugemata postitus Postitas TFM »

Tänud vastuse eest!
Roolile ei hakka nuppe tooma, raadio nime kuvamine vast on sellel ekraanil ka olemas/nähtaval. Rehvirõhukontroll sellist moodi on päris põnev. :)
Loodetavasti saab ekraani valgustuse lihtsalt lükata öö-režiimi, muidu vist särab kui juudi jõulupuu seal armatuuris.
Tagurduskaamera vajaduse tekkimisel ma arvan, et saab ka selle pildi sinna kuvatud.. Aga vaevalt seda mul vaja oleks, piisab piiksumisest.
maamõõtmine.ee - maamõõdutööd

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

No niikaua kui konksu autol ei ole, ongi küsitav kaamera, kuigi mõnus lisavidin kindlasti. Samas konksuga auto puhul olen paar korda jälginud kõrvalseisjaid kui konksuga auto aetakse millimeetri täpsusega õhus seisva kärukonksu kinnituse alla. Kõrvalseisjal on suu lahti, et mismõttes, ega tema tähele ei pane, et autojuht naudib sees kaamerast asja.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Vasta

Mine “Elektroonika”