1.8T klapikambrikaane tihendi vahetus

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
overture
Huviline
Auto: Volkswagen Passat, 1,8T 110kw, 2001
1.8T klapikambrikaane tihendi vahetus

Lugemata postitus Postitas overture »

Mul seisab siin laua peal üks esinduse hinnapakkumine, kus 1.8T mootori klapikambrikaane tihendi vahetuse ajakuluks on teiste tööde kõrval pandud tervelt 2,5 tundi. Kas selleks kulubki niipalju? Mõtlesin selle ise kui algaja ära teha. Kas ma olen millegist valesti aru saanud, kuid kas see tihendi vahetus ongi niivõrd pikk (ja järelikult ka keeruline)?

Kui ma peast praegu mõtlen, siis ees on vist ju ainult süüteküünald, mingi plekitükk ja vist ongi kõik?

edit: tegelikult armatuuri poolt tuli ka vist midagi ju sisse, jahutusvedelik?

NextGolf
Huviline
Auto: Golf Mk2

Re: 1.8T klapikambrikaane tihendi vahetus

Lugemata postitus Postitas NextGolf »

Jahutusvedelik vaevalt läbi klapikambri kaane käib.
Olenevalt autost ja tema osade keerukusest sõltub ka kuluosa vahetus.
Kui üle klapikambri kaane jookseb palju asju, mis tuleks ennem eemaldada ning hiljem ka tagasi monteerida siis sealt tuleb ka suurem ajakulu.
Üldiselt ei tohiks tegevus siiski keerukas olla.

Priidik333
Tunnustatud
Telefon: 53644681
Auto: VW Touareg 2005 2,5TDI, Partner Tepee 2013, VW Passat B4 VR6 man.Opel Frontera 2,5 TD.Nordkapp 17 120 Hp 87a.

Re: 1.8T klapikambrikaane tihendi vahetus

Lugemata postitus Postitas Priidik333 »

Autodata annab selle tegevuse ajaks 0,7 tundi, järsku neil seal moelleris kaasneb selle tegevusega ka suitsupaus ja kohvipaus ja lõuna?
www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681

Vasta

Mine “Mootor”