dellu kirjutas:Kusjuures eks see oleneb tootjast ka. Minul on ühel Corradol tuningtuled ees ja valgustus on ikka kordades parem kui originaalil. Ma ostsin nad ise kasutatuna ja talvel liiklesin ise ka paar kuud, hullemaks küll midagi ei läinud. Mul olid muidugi suht tuntud tuuningtulede tootja oma, firma jään peast võlgu.
Seaduslikuks teeb see, kui saad kaasa sertifikaadi, mis kinnitab et need on mõeldud Borale. Siis ei tohiks väga kobisemist olla. Minul oli G4 GTI all kunagi originaal Remuse pütt ja kõik serdid ka kaasas. Venitasin veel esmaregamisega ka kuni pütt all, et saaks passi. ARK teatas, et nemad ei kanna ja vea aga serti kaasas ja esita politseile ja ülevaatusel. Ülevaatusele minnes aga arvati ristivastupidi, et peab passsis olema. Viriseti, aga tehti siiski ülevaatus ära.
Ilmselt kui nad näevad välja nagu originaalid, siis on kobisemist kõige vähem, aga kui ma pistaks ette midagi sellist:
http://www.fk-shop.de/en/Lighting-Tunin ... D-LHD.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Olen kuulnud midagi kunagi nende angel eyede kohta, et ei tohi liiga palju kabariite põleda ees. Aga enam ei mäleta kuidas see seadus oli, vb üldse sain midagi valesti aru. Iseenesest sellised tuled saaks kätte üsna mõistliku hinnaga (arvestades, et hella originaal on 200 euri tükk). Siinpuhul küll Fk automotive firmaga, mille kohta pole üldse aimu ja ei tea kuidas nad ka valgustavad. Eestis põhliselt on silma jäänud TYC toodang ja siis oli mingisugune saksa firma veel (DIEDERICHS vist). Depo tulesid nagu väga pole tähele pannud.
Kas H1 + H1 pirniga tuled natuke paremini ei peaks näitama (jah väga palju mängib rolli reflektor) kui sama firma lihtsalt h4 pirniga esituli?