mootor suitseb
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
mootor suitseb
Mis võib viga olla kui mootor suitseb
Tühikäigul kõik aga sõidu ajal suitseb liiga palju ja eriti hull on siis kui koormust ka veel juurde tuleb(nt mäest ülesse)
Õhufilter uus
Võtsin enne turbot õhutoru lahti , viga sama ja proovisin ka nii kui peale turbot toru lahti võtta aga viga sama.
Süütenurka olen ka proovinud muuta veits hilisemaks ja ka varasemaks aga viga sama.
Käima läheb poolest põõrdest ja õli ülearu ei võta(kuskil 3-4 tuh peale valan ca 0.5l õli või pigem vähem isegi
Kütust võtab veits rohkem kui vaja(ca 7-8l sajale)
Põõrdesse läheb ka normaalselt aga sõidu ajal jõudu veits vähe.
Kui palju võivad mõjuda pihusti otsad.
Järgmisena plaanisin neid vahetada, mis firma omi soovitate .
Ja kummad otsad seal käivad (kas 297 või 308) ja mis nende vahe üldse on. Kuskilt lugesin et käib 308 aga poed pakuvad 297
ja suits on must
mootoriks 1.9 55kw tdi
Tühikäigul kõik aga sõidu ajal suitseb liiga palju ja eriti hull on siis kui koormust ka veel juurde tuleb(nt mäest ülesse)
Õhufilter uus
Võtsin enne turbot õhutoru lahti , viga sama ja proovisin ka nii kui peale turbot toru lahti võtta aga viga sama.
Süütenurka olen ka proovinud muuta veits hilisemaks ja ka varasemaks aga viga sama.
Käima läheb poolest põõrdest ja õli ülearu ei võta(kuskil 3-4 tuh peale valan ca 0.5l õli või pigem vähem isegi
Kütust võtab veits rohkem kui vaja(ca 7-8l sajale)
Põõrdesse läheb ka normaalselt aga sõidu ajal jõudu veits vähe.
Kui palju võivad mõjuda pihusti otsad.
Järgmisena plaanisin neid vahetada, mis firma omi soovitate .
Ja kummad otsad seal käivad (kas 297 või 308) ja mis nende vahe üldse on. Kuskilt lugesin et käib 308 aga poed pakuvad 297
ja suits on must
mootoriks 1.9 55kw tdi
- Siim
- Huviline
- Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 4 korda
Re: mootor suitseb
Tegu on TD mootoriga, mitte TDI'ga, saage aru lõpuks. TDI on 66, ja edasi kw.
Kütet arvatavasti peale keeratud ,sp ka küttekulu suur ja suitseb.
Kütet arvatavasti peale keeratud ,sp ka küttekulu suur ja suitseb.
-
audivana
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
- Tänatud: 2 korda
Pumba peal on kruvi. Sellelt keerad 13 võtmega kontra lahti ja kruvi otsas kukud lapiku kruvikeerajaga keerama.
Ei mäleta kummale poole pead keerama, aga kui tuurid tõusevad, siis saab rohkem kütet ja langedes vähem.
Pärast pead muidugi tühikäigu paika sättima gaasikronsteini kruvi keerates. Vist oli 10 võti.
Ei mäleta kummale poole pead keerama, aga kui tuurid tõusevad, siis saab rohkem kütet ja langedes vähem.
Pärast pead muidugi tühikäigu paika sättima gaasikronsteini kruvi keerates. Vist oli 10 võti.
Viimati muutis audivana, 13 Aug 2013, 19:40, muudetud 2 korda kokku.
Enne millegi niisama ehku peale kruttimist/vahetamist kontrolli ära TURBORÕHK!!! Must suits ja vähe jõudu tähendab peaaegu alati õhupuudust... Eriti kui (tsiteerin): "peale turbot toru lahti võtta aga viga sama".
-
ReijoK
- Klubiline
- Telefon: 53707175
- Auto: Tiguan ´10, LT ´98
- Tänanud: 1 kord
Taaselustan vana teema - seekord mootoriks AAF (2.5 digifant + LPG)
Täna sai gaas otsa ja lülitasin bensiini peale ümber ning pöörded tõusid 2000 peale tühikäigul. Mingi aja pärast oli vaja seisma jääda ja peale käivitamist lõi tagant musta pilve välja ehk kõik viitab sellele, et kütust liiga palju. Mis regullib kütuse peale andmist, mida vaja vahetada või teha?
Täna sai gaas otsa ja lülitasin bensiini peale ümber ning pöörded tõusid 2000 peale tühikäigul. Mingi aja pärast oli vaja seisma jääda ja peale käivitamist lõi tagant musta pilve välja ehk kõik viitab sellele, et kütust liiga palju. Mis regullib kütuse peale andmist, mida vaja vahetada või teha?
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Oeah digifant 
Vaata õhulugeja üle, kas liigubl
Vaata õhulugeja üle, kas liigubl
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Selles suhtes teema vähe teisem kuna sul on bensukas ja mul diisel ja minumeelest bensukad ei lõõ musta pilve taha kui palju bensu saavad aga kindel ma pole.
Ja olen jätnud kirjutamata et sain omal asja korda pihustiotste vahetusega.
-
copilot
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Kas siis kusesid vms? või olid avanemise surved paigast ära?qwewq kirjutas:Selles suhtes teema vähe teisem kuna sul on bensukas ja mul diisel ja minumeelest bensukad ei lõõ musta pilve taha kui palju bensu saavad aga kindel ma pole.
Diesel Power KEEPS ME GOING
Kusesidcopilot kirjutas:Kas siis kusesid vms? või olid avanemise surved paigast ära?qwewq kirjutas:Selles suhtes teema vähe teisem kuna sul on bensukas ja mul diisel ja minumeelest bensukad ei lõõ musta pilve taha kui palju bensu saavad aga kindel ma pole.
-
copilot
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
-
ReijoK
- Klubiline
- Telefon: 53707175
- Auto: Tiguan ´10, LT ´98
- Tänanud: 1 kord
Unustasin täna bensiini pealt proovida, kuid kõik sai lahti võetud, pestud jne....