Nii, üritan võimalikult selgelt oma tegemisi kirjeldada.
Täna siis lõpuks lammutasin kõik lahti ning hakkasin testima. Esialgu lõikasin vanalt bägilt ära kollase pistiku ja tegin teise korralikud otsad, et proovida erinevaid takistusi. Ei tahtnud autopoolset kontakti lõikuma hakata. Kokkuvõtvalt ühegi takistusega viga ära ei kadunud.
Järgmiseks ühendasin otsa lahti ka airbag kontrolleri küljest ning mõtlesin, et äkki siis viga ikkagi kuskil juhtmestikus bägi ja kontrolleri vahel. Hakkasin testima nii, et lasin ühest enne valmis tehtud otsast elektri sisse ning otsisin testriga mooduli poolsest otsast kontakti, mille ka leidsin. Kuna mul on kõige odavam tester, mis üldse olla saab siis see lihtsalt näitab, kas elekter olemas või mitte.
Siis aga muutus minu jaoks kõik arusaamatuks.
Avastasin, et ükskõik kummast kahest bägi otsast elektri sisse lasen, on ikka mooduli poolsest otsast mõlemas kontakt ?!? Arvasin, et äkki siis vanalt bägilt lõigatud pistik on kuidagi lühises, kuid pistikut lahti võttes selgus, et need otsad ongi koguaeg omavahel ühenduses juba tehasest.
Järgmiseks kakkusin lahti vanalt bägilt lõigatud kontakti ning võtsin ära otsasi ühendava väikese metall jupi ning proovisin uuesti testida. Tulemuseks jälle täpselt sama. Vahet pole kummast bägi poolsest otsast elektri sisse lasen on mooduli juures ikkagi kahes kontaktis elekter sees...
Selle skeemi (3 lehekülg, N131) ei tohiks need otsad küll nagu kuskil kohtuda, kui ma muidugi ei eksi.
Olen täiesti nõutu mida edasi teha ja tundub, et oled bägi tööpõhimõttest täiesti valesti aru saanud. Mida järgmiseks proovida?