Kas kütusepump läbi?

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Kasutaja avatar
marzipan
Veteran
Telefon: 5277418
Auto: VW Beetle 1200 (Instagram @marzipan_beetle) VW LT28 (Instagram @kuudik_vanlife)
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 114 korda

Kas kütusepump läbi?

Lugemata postitus Postitas marzipan »

Tere poisid. Mul selline mure, et ostsin kaks nädalat tagasi 94a VW Vento. Sai vahetatud hulk varuosi ja auto sõitis laitmatult. Ainuke viga oli käivitamises, et esimese korraga käima ei läinud ja alles teisel korral käivitus. Nüüd aga juhtus selline asi, et enam ei lähe üldse käima. Arvasin, et kütus otsas, sai kütust juurde valatud, aga ikka käima ei lähe. Kuna ma olen üksik naisterahvas ja ei jaga nendest asjadest eriti midagi, siis loodan siit teie käest abi saada, kuna autot on vaja, sest mul on väike laps, kes on vaja igal hommikul lasteaeda viia ja ise pean ka tööle jõudma.

Tean, et see kütusepump peab tegema surinat, kui süüde sisse keerata, aga sealt pagasnikust, kui kõrv vasta kütusepumba kaant panna, teeb ainult plõksu. Isa mul vaatas, et säde on olemas ja selles ei saa asi olla, et käima ei lähe. Just sai vahetatud kõik küünlad, süütejuhe, jagajakaan.

Olen nüüd nii palju ise siit lugenud, et asi võib ka relees olla või on üldse mõni juhe kusagilt katki. Ei raatsi enne uut pumpa ostma hakata kui ei ole täiesti kindel, et asi ikkagi selles on.

Kas oskate mulle palun nõu anda ja mind aidata.
Tänan juba ette

Marzipan :)
EVWK juhatuse liige jaanuar 2015- jaanuar 2023
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 95 korda
Tänatud: 190 korda

Re: Kas kütusepump läbi?

Lugemata postitus Postitas GTI »

Prooviks tuleb kütusepumba juhtmetele 12V toide peale panna, pistik asub kütusepaagi peal. Ligi saab pakiruumist, eemaldada tuleb mati all olev metallist luuk (3 kruviga vist?). Pistik peaks olema 4 juhtmega: 2 jämedamat on pumba omad, 2 peenemat kütuse tasemeanduri omad (vähemalt nii on Golfil, arvan et Ventol sama). Kui 12V ühendamise järel paagist surinat hakkab tulema, on pump korras ja viga kuskil mujal (relee, juhtmestik vms.).
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Kasutaja avatar
marzipan
Veteran
Auto: VW Beetle 1200 (Instagram @marzipan_beetle) VW LT28 (Instagram @kuudik_vanlife)

Aga kas siin on keegi, kes saaks ja tahaks mulle appi tulla. Auto ise asub Õismäel. Mul ei ole vastavaid tööriistu ja kohe kindlasti ei oska ma seal neid juhtmeid ühendada. kaas on juba pealt maha keeratud, aga rohkemat ei oska ma midagi teha :oops:
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 95 korda
Tänatud: 190 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

PS saadetud
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Kasutaja avatar
marzipan
Veteran

Minu suured tänud moderaator GTI'le, kes tuli ise kohale, nii nagu lubas ja aitas. Auto sai tööle, viga siiski kusagil ühenduses, aga sõita saab ja hetkel uut pumpa ostma ei pea. Uskumatu, et leidub inimesi, kes omast ajast tulevad täiesti võõrale appi ja aitavad lihtsalt niisama. Väga positiivne ja hea, et selline koht siin olemas on. Mul lihtsalt ei jätku kiitus- ja tänusõnu.
Kasutaja avatar
TiitRE
Huviline
Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
Tänanud: 59 korda
Tänatud: 93 korda

Lugemata postitus Postitas TiitRE »

marzipan kirjutas:Minu suured tänud moderaator GTI'le, kes tuli ise kohale, nii nagu lubas ja aitas. Auto sai tööle, viga siiski kusagil ühenduses, aga sõita saab ja hetkel uut pumpa ostma ei pea. Uskumatu, et leidub inimesi, kes omast ajast tulevad täiesti võõrale appi ja aitavad lihtsalt niisama. Väga positiivne ja hea, et selline koht siin olemas on. Mul lihtsalt ei jätku kiitus- ja tänusõnu.
:thumbup:
Kasutaja avatar
Anvar
Veteran
Auto: Hunnik busse ja suitsev kaheraudne

Lugemata postitus Postitas Anvar »

Väga positiivne GTI :thumbup:
80-ndatel lõppes autode tootmine.
Vasta

Mine “Mootor”