Aku tühjeneb
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Aku tühjeneb
Tervist! Autoks Golf 3 GT 92 a. 1.8 66kw. Mure selles, et aku läheb lambist tühjaks. Midagi järgi pole unustanud. Milles võib asi olla või kust võiks hakata süüdlast otsima?
-
raiku
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
Re: Aku tühjeneb
Süüdlast hakka otsima hiljuti lisatud tehnikast.V33k kirjutas:Tervist! Autoks Golf 3 GT 92 a. 1.8 66kw. Mure selles, et aku läheb lambist tühjaks. Midagi järgi pole unustanud. Milles võib asi olla või kust võiks hakata süüdlast otsima?
Kui värsket tehnikat pole, siis multimeeter kätte ja kaitsmeid eemaldama.
viljandi mölamies
Sai asi üle vaadatud. Algul näitas 0,36 ja kui nr 21 kaitse välja võtta langes 0,01A peale. Milles võib viga olla?
-
raiku
- Huviline
peaks tegema seda, et uurima mis tarbijad on kaitsme nr21 taga. ja neid tarbijaid siis kontrollida, et mis tarvitab.
viljandi mölamies
-
100avant
- Huviline
- Telefon: 56682276
- Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 3 korda
Pakiruumi või kindalaeka valgustus põleb pidevalt või? Mingi 5w pirn kuskil?
Või põles mõõtmise aeg laetuli?
21 kaitse taga pagasiruumi, kindalaeka, salongi valgustus ja armatuuri mälu vool, kui mälu mind ei peta...
Või põles mõõtmise aeg laetuli?
21 kaitse taga pagasiruumi, kindalaeka, salongi valgustus ja armatuuri mälu vool, kui mälu mind ei peta...
Ei ole mõtet küsida, mis mind neis vanades ja kandilistes masinates võlub...
Kaitsme eemaldamisel ei töödanud kesklukk ja armatuuris olevad displeid. Valgustus ei põle kuskil.
Samas kesklukk toimib normaalselt. Mis võib keskluku juures voolu tarbida? Peaks tarbima ju siis, kui ma uksed lukku panen.
-
raiku
- Huviline
Kas mingi signa juht ei ole sul keskluku taha pandud?
Sest kaitse jah on interjöri valgus+keskluku juht. Ehk siis tester uuesti kätte ja purne ja pistikuid eemaldama.
Sest kaitse jah on interjöri valgus+keskluku juht. Ehk siis tester uuesti kätte ja purne ja pistikuid eemaldama.
viljandi mölamies
Keskluku taha on küll signa pandud. Ma algul kahtlustasin ka signa, aga kui signa kaitsme eemaldasin, siis tulemust küll ei olnud. Nüüd meenus mulle ka see, et parema ukse lukk ei tööta. ÄKki seal on mingi lühis ja see võtab voolu? Ma ei usu, et salongivalgustus voolu tarbib..
Viimati muutis V33k, 07 Okt 2013, 18:22, muudetud 1 kord kokku.
Olen siiani nõutu...
Viimati muutis V33k, 07 Okt 2013, 18:24, muudetud 1 kord kokku.
-
100avant
- Huviline
- Telefon: 56682276
- Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 3 korda
Originaal kesklukk vaakumiga või elektriline hiljem paigaldatud?V33k kirjutas:Keskluku taha on küll signa pandud. Ma algul kahtlustasin ka signa, aga kui signa kaitsme eemaldasin, siis tulemust küll ei olnud. Nüüd meenus mulle ka see, et parema ukse lukk ei tööta. ÄKki seal on mingi lühis ja see võtab voolu? Ma ei usu, et salongivalgustus voolu tarbib..
Ei ole mõtet küsida, mis mind neis vanades ja kandilistes masinates võlub...
-
raiku
- Huviline
Selle streikiva luku oled üle vaadanud?V33k kirjutas:Olen siiani nõutu...
viljandi mölamies
Kas on võimalik, et süüteluku põhi tarbib voolu? Kuna mul süüteluku põhi lõpetas töö, sai ajutiselt nupp pandud. Nüüd käivitub auto ilusti ja mingit märki pole, et aku tühi oleks.