Eelmises postituses on kõik vajalik kirjutatud. Kui vana on karburaator mootor, siis on vaja vahetada ka bensiinipump ja lisada kõhualune lisapump
Kuna 86a jetta puhul peaks sul olema CE1 kaitsmekarp, siis kõige lihtsam on välja vahetada kogu auto kaabeldus koos saba ja sarvedega Vento CE2 kaabelduse vastu (eeldusel, et doonor on olemas).
Jääb üle ainult tulede juures pistikud ära vahetada (või jätta vana kaabeldus tuledest kuni kaitsmekarbini ja vahetada kaitsmekarbi juures olevad pistikud), ning leiutada on vaja ainult tulede lüliti ja kellade tagune pistik. 89+ aasta pandi Golf II peale (ma eeldan, et ka jetta) ka CE2 kaitsmekarpe, mis tähendab, et kui leiad need kaablid (2 umbes poolemeetrist punti) sellise doonori pealt, siis ei pea isegi midagi leiutama.
Kui ma ise seda tegin siis mind ajas kõige rohkem segadusse see, et CE1 süsteemil on kaablid segamini (näiteks mootoriga seotud kaableid oli mitme pistiku taga), siis CE2 on ilusti jagatud puntideks. Tagumised tuled üks punt ja üks pistik, esimesed tuled paremal üks punt ja üks pistik, esimesed tuled vasakul üks punt ja üks pistik jne. Kui mootor ja aju välja arvata, siis mul olid isegi kaablite värvid 99% samad.