Tühikäigu küttekulu

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Sonny87
Huviline

Tühikäigu küttekulu

Lugemata postitus Postitas Sonny87 »

Tere, selline küsimus siis, et tyhikäigul seistes näitab auto keskmiseks kyttekoguseks 15-16L sajale. On see normaalne? Autoks 98.a b5 1.9 66kW
b5 1.9TDI

copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Tänatud: 1 kord

Re: Tühikäigu küttekulu

Lugemata postitus Postitas copilot »

Sonny87 kirjutas:Tere, selline küsimus siis, et tyhikäigul seistes näitab auto keskmiseks kyttekoguseks 15-16L sajale. On see normaalne? Autoks 98.a b5 1.9 66kW
See on ok, on nähtud suuremaidki imenumbreid, mida reaalselt tarbib vana vene ZIL. Uutematel näitab ka kulu L/tunnis.
Diesel Power KEEPS ME GOING

t6nis3
Huviline
Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas t6nis3 »

Antke andeks,kuid tundub,et tegemist on esimese pääsukesega,kes on ARVUTI maailmast välja lennanud,ja nüüd kohaneb REAALSE maailmaga. Uus rikkuri lapsed on samasugused elu võõrad. Ole reaalne. Tühikäigul auto kulutab kütet,kuid meetreid maantel ei tule ju. Milles siis probleem on ?

.coZy
Huviline

Lugemata postitus Postitas .coZy »

Minu B5 99a näitab viimast keskmist kulu sajale. Mitte 0,.. l per tund .
Ehk pole see 15-16 sul seal stabiilne ?
Üldiselt ei ole arukas kompuutrit uskuda, parem tangi täis ja sõida tühjaks jne - siis saad kulu arvutada . Enam-vähem täpse.

tõnis.. kui sa suvatsed mingit kriitikat isikute vastu isiklikult esitada.. äkki vähemalt üritaks.. sry .. ÜRITAKS seda teha õigekirja kasutades.
Kokku/lahku jne ? Ok ?
Ma saan aru, et sul on ehk raske.. kui kõike ei jõua - tee poolgi :)

Edit : asoo, ma mõistan, et küproki panekuga/peesse saamisega (ma ei suuda ära arvata, miks peaks ühel inimesel olema selline valik vw kärakaid, sry ) oled sa oma autopargi soetanud ja selle peale paugud, kes küsib totakaid küsimusi passati kohta ( seda sul nimekirjas ju pole )
Sry, minu viga. Tubli on :)
Viimati muutis .coZy, 30 Nov 2013, 00:28, muudetud 1 kord kokku.

Sonny87
Huviline

Lugemata postitus Postitas Sonny87 »

t6nis3 kirjutas:Antke andeks,kuid tundub,et tegemist on esimese pääsukesega,kes on ARVUTI maailmast välja lennanud,ja nüüd kohaneb REAALSE maailmaga. Uus rikkuri lapsed on samasugused elu võõrad. Ole reaalne. Tühikäigul auto kulutab kütet,kuid meetreid maantel ei tule ju. Milles siis probleem on ?
Mida sa targutad, saan aru, et elu ei ole jne. Aga oma vaimukused võid küll omale jätta.
Viimati muutis Sonny87, 30 Nov 2013, 15:06, muudetud 1 kord kokku.
b5 1.9TDI

Vasta

Mine “Diislid”