Tühikäigu küttekulu
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Tühikäigu küttekulu
Tere, selline küsimus siis, et tyhikäigul seistes näitab auto keskmiseks kyttekoguseks 15-16L sajale. On see normaalne? Autoks 98.a b5 1.9 66kW
b5 1.9TDI
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Re: Tühikäigu küttekulu
See on ok, on nähtud suuremaidki imenumbreid, mida reaalselt tarbib vana vene ZIL. Uutematel näitab ka kulu L/tunnis.Sonny87 kirjutas:Tere, selline küsimus siis, et tyhikäigul seistes näitab auto keskmiseks kyttekoguseks 15-16L sajale. On see normaalne? Autoks 98.a b5 1.9 66kW
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 40 korda
Antke andeks,kuid tundub,et tegemist on esimese pääsukesega,kes on ARVUTI maailmast välja lennanud,ja nüüd kohaneb REAALSE maailmaga. Uus rikkuri lapsed on samasugused elu võõrad. Ole reaalne. Tühikäigul auto kulutab kütet,kuid meetreid maantel ei tule ju. Milles siis probleem on ?
Minu B5 99a näitab viimast keskmist kulu sajale. Mitte 0,.. l per tund .
Ehk pole see 15-16 sul seal stabiilne ?
Üldiselt ei ole arukas kompuutrit uskuda, parem tangi täis ja sõida tühjaks jne - siis saad kulu arvutada . Enam-vähem täpse.
tõnis.. kui sa suvatsed mingit kriitikat isikute vastu isiklikult esitada.. äkki vähemalt üritaks.. sry .. ÜRITAKS seda teha õigekirja kasutades.
Kokku/lahku jne ? Ok ?
Ma saan aru, et sul on ehk raske.. kui kõike ei jõua - tee poolgi
Edit : asoo, ma mõistan, et küproki panekuga/peesse saamisega (ma ei suuda ära arvata, miks peaks ühel inimesel olema selline valik vw kärakaid, sry ) oled sa oma autopargi soetanud ja selle peale paugud, kes küsib totakaid küsimusi passati kohta ( seda sul nimekirjas ju pole )
Sry, minu viga. Tubli on
Ehk pole see 15-16 sul seal stabiilne ?
Üldiselt ei ole arukas kompuutrit uskuda, parem tangi täis ja sõida tühjaks jne - siis saad kulu arvutada . Enam-vähem täpse.
tõnis.. kui sa suvatsed mingit kriitikat isikute vastu isiklikult esitada.. äkki vähemalt üritaks.. sry .. ÜRITAKS seda teha õigekirja kasutades.
Kokku/lahku jne ? Ok ?
Ma saan aru, et sul on ehk raske.. kui kõike ei jõua - tee poolgi

Edit : asoo, ma mõistan, et küproki panekuga/peesse saamisega (ma ei suuda ära arvata, miks peaks ühel inimesel olema selline valik vw kärakaid, sry ) oled sa oma autopargi soetanud ja selle peale paugud, kes küsib totakaid küsimusi passati kohta ( seda sul nimekirjas ju pole )
Sry, minu viga. Tubli on

Viimati muutis .coZy, 30 Nov 2013, 00:28, muudetud 1 kord kokku.
Mida sa targutad, saan aru, et elu ei ole jne. Aga oma vaimukused võid küll omale jätta.t6nis3 kirjutas:Antke andeks,kuid tundub,et tegemist on esimese pääsukesega,kes on ARVUTI maailmast välja lennanud,ja nüüd kohaneb REAALSE maailmaga. Uus rikkuri lapsed on samasugused elu võõrad. Ole reaalne. Tühikäigul auto kulutab kütet,kuid meetreid maantel ei tule ju. Milles siis probleem on ?
Viimati muutis Sonny87, 30 Nov 2013, 15:06, muudetud 1 kord kokku.
b5 1.9TDI