Kuna varasemad peegliklaasid olid servast nö oma aja ära elanud, sai installeeritud uued peegliklaasid (soojendusega-plaan oli ise aretada juhtmed külge ja peeglisoojendust talvel nautida). Endalegi üllatuseks oli, et vanadele klaasidele jooksid juhtmed külge, kuid 5 aasta jooksul, mil mul see auto on olnud, pole soojendused kunagi töötanud. Nüüd plaan asi korda saada.
Tehtud:
-Kontrollitud kaitsmed (kõik terved)
-Mõõdetud mõlema peegli juurde tulevad voolud (mõlemal poolel mass olemas, kuid + puudu).
-Peeglid liigutavad end elektriliselt nii nagu peab.
-Ustevahelised juhtmed kontrollitud.
Küsimused:
-Kas süsteemil kuskil vahel ka relee või ainult lülitab peegleid tagaakna soojendusnupp?
-Kas tagaakna soojendusnupp lülitab end ise välja, kui tagaaken peaks puhas olema? (Mul seda ta ei tee, peab ise manuaalselt välja lülitama. Kas asi võib siis lülitis olla?)
-Kust veel viga otsida?
Parimat,
Alari
G3 Peeglisoojendused ei tööta
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: G3 Peeglisoojendused ei tööta
Ise pead ikka lülitama välja.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
Petzo
- Huviline
- Telefon: 55596240
- Auto: Golf II
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 28 korda
Kas ma panen väga mööda kui väidan, et uste juhtmestik jookseb mõlemale poole esimese rattakoopa taha? Põhimõtteliselt sinna kapoti avamise hoova juurde. Kui see nii on siis ilmselt sealt juhtmed kaugemale ei jõua
Rait.
-
Deemu
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Nii palju viitsimist pole ja olnud, et polstreid sealt maha kakkuda ja asja uurida. Olen aru saanud, et kui on el.peeglid siis sinna juurde kuulub ka peeglite soojendused.Petzo kirjutas:Kas ma panen väga mööda kui väidan, et uste juhtmestik jookseb mõlemale poole esimese rattakoopa taha? Põhimõtteliselt sinna kapoti avamise hoova juurde. Kui see nii on siis ilmselt sealt juhtmed kaugemale ei jõua
- NOTFAST
- Tunnustatud
- Telefon: 5141947
- Auto: Hunnik erinevaid Volkse, MB ja BMW
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Nii see paraku pole. Võta ukse pistik lahti ja vaata kas juhtmed lähevad üldse ukse sisse. Ennem lülita tagaklaasisoojendus sisse ja mõõda kontrolllambi või testriga. Klaasile läksid üdse ilkka pistikud külge?Deemu kirjutas:Nii palju viitsimist pole ja olnud, et polstreid sealt maha kakkuda ja asja uurida. Olen aru saanud, et kui on el.peeglid siis sinna juurde kuulub ka peeglite soojendused.Petzo kirjutas:Kas ma panen väga mööda kui väidan, et uste juhtmestik jookseb mõlemale poole esimese rattakoopa taha? Põhimõtteliselt sinna kapoti avamise hoova juurde. Kui see nii on siis ilmselt sealt juhtmed kaugemale ei jõua
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
-
Deemu
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Jah ikka pistikud klaasil küljes. Sama värvi juhtmed, mis peegliklaasile läksid jooksevad ka ukse vahelt. Sai uksevahel ka voolusid mõõdetud, seal samuti mass olemas aga pluss puudu (süüde sees ja klaasisoojendus töötamas). Võibolla siis tõesti juhtmed uksest keresse (kaitsmete) edasi ei jookse. Peab polstrid lahti kakkuma, ega enne teada ei saa.NOTFAST kirjutas:Nii see paraku pole. Võta ukse pistik lahti ja vaata kas juhtmed lähevad üldse ukse sisse. Ennem lülita tagaklaasisoojendus sisse ja mõõda kontrolllambi või testriga. Klaasile läksid üdse ilkka pistikud külge?Deemu kirjutas:Nii palju viitsimist pole ja olnud, et polstreid sealt maha kakkuda ja asja uurida. Olen aru saanud, et kui on el.peeglid siis sinna juurde kuulub ka peeglite soojendused.Petzo kirjutas:Kas ma panen väga mööda kui väidan, et uste juhtmestik jookseb mõlemale poole esimese rattakoopa taha? Põhimõtteliselt sinna kapoti avamise hoova juurde. Kui see nii on siis ilmselt sealt juhtmed kaugemale ei jõua
Viimati muutis Deemu, 08 Dets 2013, 21:32, muudetud 1 kord kokku.