Hoiatame kaasfoorumlasi

Antud rubriik on mõeldud selleks, et hõlbustada AUTODE ostmist, varuosad ja audio selle alla ei kuulu. Siia paluks postitada kõik "mis te arvate sellest autost" jne postitused.

Moderaatorid: dellu, Gull

Vasta
Alluxp
Huviline
Postitusi: 15
Liitunud: 25 Jaan 2013, 21:36
Asukoht: Haapsalu

Hoiatame kaasfoorumlasi

Lugemata postitus Postitas Alluxp »

Tervist!
Sattusin peale siin foorumis ringi kolades miskisele tartu ärikate (estrus vms) rubriigile ja teema tundus kasulik nende jaoks, kes otsivad kasutatud volkarit. Olgem ausad, üha enam inimesi oskab kasutada internetti ja leiavad ülesse ka margifoorumid. Seda soovitab isegi teha lehekülg http://www.ostatargalt.ee" onclick="window.open(this.href);return false; kus on palju kasulikku infot kasutatud autode ostjale. Niisiis mõtlesin panna kirja oma kogemuse passati otsingul, ehk on kellelgi kasu.
NB! kui see teema on juba olemas, siis vabandust ja võib visata postituse antud teema alla.

http://www.auto24.ee/used/1644284" onclick="window.open(this.href);return false;
VIN-koodi ei tahtnud anda, küsis vaid, et miks nii vanal autol seda vaja on? Sain VINi ikkagi omanikult välja pinnida ja päringus selgus, et auto oli lähiaastatel 8 korda avariis osalenud, kusjuures mitte ühelgi juhul antud passati kahjusid ei hüvitatud. Läbisõitu oli ka mehiselt keritud, reaalselt see kuskil pool miljonit, kui nüüd hästi mäletan. Isegi ei käinud seda vaatamas.

http://www.auto24.ee/used/1634878" onclick="window.open(this.href);return false;
Pildid on aastast kuratsedateab. Kohale minnes surusin kätt umbkeelse vene meesterahvaga ning vaatepilt oli üsna nukker. Esituled kollased, tagatuled tuhmid, viiendal pildil ilutsev esistange alumine osa oli nipukatega kinni tõmmatud ja udutuli puruks. Kapott oli ka kuidagi matistunud ja ei sobinud ülejäänud kerega kokku. Esiklaasis mõra. Roolil oli peal kate. Ühesõnaga välimuselt ei vasta absoluutselt kuulutusele. Samas vin-koodi järgi kõik korras, mootor käivitus nii soojalt kui külmalt poolest pöördest ja sillad olid vaiksed. Pakkusin 2500 eurot aga ei olnud nõus, keegi pidi järgmine päev 2700ga ära ostma ja alla selle ei lase. See oli siis 3. Jaanuar.


Eks neid passateid oli teisigi aga juba müügist kadunud. Vaatasin ka teisi masinaid teistest markidest aga see selleks. Üldiselt hämmastas olukord autoturul, et kuidas ikka inimesi lüpstakse. Ütlesin müüjatele konkreetselt, et ma ei osta autot, kui esineb puudusi. Vastused alati, et autol puudusi ei ole. Sõidad 250km maha ja satud rondi otsa. Kahju.
Viimati muutis MustVälk, 17 Jaan 2016, 00:58, muudetud 5 korda kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.

Sellel teemal on 16 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Autoostu abi”