Tervist,
On siis soov soetada endale vw passatit 1.9TDI. Olen kuulnud et auto on äärmiselt öko, aga kindlasti on ka oma vead. Äkki keegi oskab soovitada et mis aasta autot või siis on äkki omal kokku puuteid olnud ja oskab rääkida tüüp vigadest jne.
Vw. 1.9TDI Head ja vead?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
copilot
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Re: Vw. 1.9TDI Head ja vead?
Selleks on vastav alafoorum meil siin olemas. Ja TDI mootoritest seal pajatatud oi kui palju.karlma kirjutas:Tervist,
On siis soov soetada endale vw passatit 1.9TDI. Olen kuulnud et auto on äärmiselt öko, aga kindlasti on ka oma vead. Äkki keegi oskab soovitada et mis aasta autot või siis on äkki omal kokku puuteid olnud ja oskab rääkida tüüp vigadest jne.
Diesel Power KEEPS ME GOING
Re: Vw. 1.9TDI Head ja vead?
copilot kirjutas:Selleks on vastav alafoorum meil siin olemas. Ja TDI mootoritest seal pajatatud oi kui palju.karlma kirjutas:Tervist,
Jap, leidsin, tormasin liiga selle teema postitamisega. Leidsin oma küsimustele vastused. Aitäh!