golf 2 pumba relee
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
golf 2 pumba relee
Tervist, minuni jõudis probleem releega number 67. Põriseb/undab imelikult, kuigi bensupump teeb ilusti urinat. Autot tööle ei saanud, aku tühi, lükates ei läinud.
Relee nahkas jah? Kust uut saada?
- marzipan
- Veteran
- Telefon: 5277418
- Auto: VW Beetle 1200 (Instagram @marzipan_beetle) VW LT28 (Instagram @kuudik_vanlife)
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 114 korda
Re: golf 2 pumba relee
Mina oma Ventole ostsin Forsist. Maksis 5.70, aga vaja ei läinudki kuna asi oli massis.longer kirjutas:Tervist, minuni jõudis probleem releega number 67. Põriseb/undab imelikult, kuigi bensupump teeb ilusti urinat. Autot tööle ei saanud, aku tühi, lükates ei läinud.
Viimati muutis marzipan, 19 Mär 2014, 14:15, muudetud 2 korda kokku.
EVWK juhatuse liige jaanuar 2015- jaanuar 2023
Tegi samat nalja ?marzipan kirjutas:Mina oma Ventole ostsin Forsist. Maksis 5.70, aga vaja ei läinudki kuna asi oli massis.longer kirjutas:Tervist, minuni jõudis probleem releega number 67. Põriseb/undab imelikult, kuigi bensupump teeb ilusti urinat. Autot tööle ei saanud, aku tühi, lükates ei läinud.
- marzipan
- Veteran
- Auto: VW Beetle 1200 (Instagram @marzipan_beetle) VW LT28 (Instagram @kuudik_vanlife)
Ei teinud, sest probleem ei olnud relees. Mul samamoodi käima ei läinud, lõpuks sillati relee ära ja pumbal oli kogu aeg vool sees. See tähendas seda, et iga kord kui auto seisma jätsin, siis tõmbasin kaitsme välja, et aku tühjaks ei saaks. Ostsin uue relee, sest arvasin, et relees asi aga ka uue releega tööle ei hakanud. Lõpuks tuli välja, et mass puudus. Soovitan Sul kellegi käest releed laenata ja vaadata kas läheb töölelonger kirjutas:Tegi samat nalja ?marzipan kirjutas:Mina oma Ventole ostsin Forsist. Maksis 5.70, aga vaja ei läinudki kuna asi oli massis.longer kirjutas:Tervist, minuni jõudis probleem releega number 67. Põriseb/undab imelikult, kuigi bensupump teeb ilusti urinat. Autot tööle ei saanud, aku tühi, lükates ei läinud.
Uurin asja, Põltsamaa selline koht, kus väga golf2-le releesi ei leia proovimiseks, peab kohe ära ostma lammutustest-.-
Eks vaatan äkki mõnel sõbral on kuskil
- marzipan
- Veteran
Ma ei tea neid asju, aga võibolla sobib ka mõne teise golfi relee, ehk leiad ja saad proovida? Õnneks ei ole need ka väga kallidlonger kirjutas:Uurin asja, Põltsamaa selline koht, kus väga golf2-le releesi ei leia proovimiseks, peab kohe ära ostma lammutustest-.-
Proovisin, nüüd ei urisenud relee, paar korda proovisin süüdet keerata, siis hakkas uuesti urisema, kui relee urises - küttepum häält ei teinud, kui relee ei urisenud, siis küttepump tegi urinat. nii et relee viga ?
Nii, ühendasin lüliti vahele, lüliti kärssas maha, aga toimis, ehk relee viga. Tellisin nr 167 relee ära. Saan homme kätte, endal oli nr 67 relee, loodame, et hakkab toimima.