juhtus selline asi et auto võti kadus ära ja teisi võtmeid ei ole.kuna võti oli katki jäi mul alles ainult immo pult.kas on võimali teha süütelukuga kuidagi uut võtit või pean kogu süsteemi uue ostma`?
võti kadunud vw passat b5
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
kerro
- Huviline
- Telefon: 56475811
- Auto: Vw Passat B8
- Tänanud: 5 korda
võti kadunud vw passat b5
tervist!
juhtus selline asi et auto võti kadus ära ja teisi võtmeid ei ole.kuna võti oli katki jäi mul alles ainult immo pult.kas on võimali teha süütelukuga kuidagi uut võtit või pean kogu süsteemi uue ostma`?
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: võti kadunud vw passat b5
Mingi firma tegi küll minuarust luku järgi ka, aga luku pead neile ikka ise viima.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Re: võti kadunud vw passat b5
Lähed näiteks dokumentidega VW ja maksad. Tehas teab selle auto võtmekoodi ja selle saab neilt tellida.
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012